Home » Rohda F6 tegen moordrecht F6
F6 2 feb 13 1024x768

Rohda F6 tegen moordrecht F6

Door Beheerder | 3 februari 2013 | Nieuws

De winter zich heeft zicht teruggetrokken dus het is weer eindelijk tijd voor een voetbalwedstrijd. De tegenstander voor vandaag was Moordrecht F6. Om 12:00 uur werden we verwacht in Moordrecht voor de wedstrijd. Vooraf aangevuld door Jochem de Vrij en Niels van Vliet vanuit F5 (F6 zelf had spelers te weinig) waren we er klaar voor.

Het weer werkte mee en om 12:00 uur begonnen we aan de wedstrijd. Gedurende de eerste minuten was het wedstrijdbeeld dat Rohda de overhand had en na 4 minuten werd de eerste schot van Jonathan gepareerd door de keeper van Moordrecht.

Na aandringen van Rohda was het na 9 minuten raak en Jonathan de Graaf kon het eerste doelpunt van de wedstrijd op zijn naam zetten (0-1).

Na 15 minuten spelen was het wederom Jonathan welke de 0-2 op zijn naam zette. Rohda bleef aandringen en Jochem de Vrij nam het derde doelpunt voor zijn rekening (0-3). Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft was begon Rohda voortvarend en na 10 minuten tekende Jonathan voor zijn 3e doelpunt van de wedstrijd en de stand op 0-4 voor Rohda.

Moordrecht drong de laatste 10 minuten aan en bijna was het 1-4 maar het mocht niet meer baten voor Moordrecht F6. De eindstand bleef uiteindelijk 0-4 in het voordeel van Rohda.

Goed gespeeld mannen !!

Spelers: Niels van Vliet, Jurrian Verstoep, Thijs van Oosterom, Jonathan de Graaf (3x), Jochem de Vrij (1x), Niels Huisman, Justin Stigter, Marc Janmaat, Joshua van der Wolk.