0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 6 – Sportlust 9
Rohda 6 2012 13

Rohda’76 6 – Sportlust 9

Door Beheerder | 27 februari 2013 | Nieuws

Met een temperatuur waar de meeste mensen lekker binnen bij de kachel blijven zitten, waren de trouwe supporters van Rohda6 uitgelopen om de mannen aan te moedigen tegen de koploper van hun competitie. De wedstrijd tussen Rohda6 en Sportlust 9 zou voor een spektakel stukje moeten zorgen op deze koude zaterdag.

 

De mannen gingen sterk van start, ondanks de afwezigheid van een hoop bekende gezichten. Door vakantie en griep was het team zwaar gehavend.

Er werd met moeite 11 man opgesteld, maar dat zorgde niet voor minder spektakel bij de mannen van Rohda. Direct vanaf de start werd er duidelijk gemaakt dat dit niet een verloren wedstrijd was, maar dat er hard en voor elkaar gespeeld zou gaan worden.

 

De druk werd vanaf de aftrap hoog gelegd. Hierdoor wisten de mannen van sportlust zich geen raad met de korte harde dekking die verzorgd werd door Rons, Joost, Willem en Menno. 2 snelle spitsen zorgde voor gevaarlijk spel vanaf de zijkant, maar als de bal niet aankomt… Na 20 minuten kwam er een mooie actie over de linkerkant, Kees zag Rino vrij staan en de thuis ploeg kwam op 1 – 0 voorsprong. De druk werd verder opgevoerd en er kwamen kansen voor een 2 – 0 , maar deze bleef uit. Na nog een goed opgezette aanval, werd een pass onderschept en de counter was een feit. De snelle rechtervleugelspits ging solo op de keeper af en wist deze in de verre hoek te krullen. 1 – 1, wat ook de rust stand was.

 

De tweede helft werd even ambitieus gestart als de eerste helft.

Meerdere wissels hadden plaats gevonden en er werd gezocht naar de 2 – 1. Dit bleef uit tot de 79e minuut, toen er een uitbraak van Sportlust, wederom door de snelle vleugels, werd opgezet. Na wat gerommel in het centrum wist een middenvelder van Sportlust de 1 – 2 in te schieten. Kort hierna viel Marc (kuitblessure) uit en Kees raakte geblesseerd met zijn doelpoging op de gelijkmaker.

 

Om het verlies nog zuurder te maken werd er in de 85e minuut nog een 1 – 3 bijgetekend. De wedstrijd was verloren, maar met geheven hoofd verlaten. Het was jammer dat er met een B-team werd verloren, waar je met je ontbrekende spelers een gelijkspel en eventueel een winst uit kon halen.

 

We gaan op voor de volgende wedstrijd, deze zal zaterdag 2 Maart om 12:30 starten. Het is wederom een thuis wedstrijd waar gespeeld zal worden tegen de hekkensluiter van de competitie. Het team zit in een winningspree. Van de afgelopen 4 wedstrijden zijn er 2 gewonnen en 1 gelijk.

 

Volgende week komt er een nieuwe verslag,
voor nu: Tot zaterdag, tot Rohda6!
Menno Suringa

Rohda 6 2012 13


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie