Home » Rohda’76 niet langs hekkensluiter

Rohda’76 niet langs hekkensluiter

Door Beheerder | 10 februari 2013 | Nieuws

Na de winterstop wacht Rohda’76 nog steeds op de eerste volle winst. Vorige week had het team van scheidend oefenmeester Koos Disseldorp weinig in te brengen tegen Roodenburg (4-0), nu bleef het steken op 1-1 tegen BSC’68, de nummer laatst van de ranglijst.

Als Rohda’76 de stug verdedigende gasten op de knieën had willen krijgen, dan had de ploeg in een hogere versnelling moeten spelen. Ondanks het lage tempo kregen Chris Nap en Arnoud Troost nog voor de rust kansen om de score open te breken. Zonder resultaat. Na de thee voerde Rohda’76 de druk op. Met een schot op de lat was Troost nog het dichtst bij een Bodegraafse treffer. Die viel pas drie minuten voor het einde. Een vrije trap van Dick van Dam draaide in het doel, 1-0. Daarmee leek Rohda’76 de winst op zak te hebben. Leek, want in blessuretijd verstomde de euforie en kwamen de bezoekers via een kopbal alsnog langszij, 1-1. Voor komende zaterdag heeft de KNVB Rohda’76 niet ingeroosterd voor een competitiewedstrijd. Een week later wel. Op zaterdag 23 februari gaan de blauwhemden op bezoek bij Be Fair, de nummer twee van de ranglijst.