Home » Rohda’76 verspeelt winst in extra tijd

Rohda’76 verspeelt winst in extra tijd

Door Beheerder | 24 februari 2013 | Nieuws

In Waddinxveen kwam Rohda’76 goed voor de dag tegen Be Fair. De Bodegravers hielden de nummer twee van de ranglijst knap op 2-2. Dat lijkt een mooi resultaat. Maar gelet op het scoreverloop voelde de eindstand toch als een domper. Tot de 90e minuut ging Rohda’76 namelijk met 1-2 aan de leiding. In de extra tijd viel alsnog de gelijkmaker.

In een gelijkopgaande eerste helft opende Chris Nap de score, 0-1. Met die tussenstand zichten de twee ploegen de thee op. De thuisclub opende sterk in de tweede helft. Binnen één minuut moest doelman Jeroen Kok de gang naar het net maken, 1-1. Rohda’76 liet zich door de gelijkmaker niet ontmoedigen. Ook niet toen Pascal Hellingwerf met een rode kaart als eerste onder de douche stond. Zelfs met een man minder bleef er veel dreiging uitgaan van de Rohda-aanvallen. Niet verwonderlijk dat de sterk ingevallen Esli Westmaas ploeggenoot Arnoud Troost in staat stelde Rohda’76 opnieuw aan een voorsprong te helpen, 1-2. Dat voordelige verschil leek de mannen van Koos Disseldorp over de streep te trekken. Helaas. Net als tegen BSC’68 grepen de blauwhemden in de toegevoegde speeltijd naast de driepunter. Komende zaterdag speelt Rohda’76 opnieuw uit. In Leiden is Lugdunum de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur.