Home » Zaterdag 23 februari : De cijfers en foto’s
R1 23 feb 13 800x600

Zaterdag 23 februari : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 24 februari 2013 | Nieuws

Op waarschijnlijk de aller koudste zaterdag van het seizoen waren er maar 14 wedstrijden. Daarvan werden er maar vier van gewonnen, zes wedstrijden gingen verloren en er waren vier gelijke spelen. We maakte er 43 en we kregen er 53 tegen.

Rohda’76 1 verspeelde helaas twee dure punten in de vierde minuut van de blessuretijd. Het positieve was dat spits Chris Nap die terug komt van een blessure het doel weer wist te vinden. Rohda 3 won met 4-1 van Linschoten 2, met oa een kopdoelpunt van Jos Koole. Rohda 4 speelde met 3-3 gelijk tegen Haz. Boys 3, met weer een doelpunt van Ad v/d Herik. Rohda 6 verloor met 3-1 van koploper Sportlust 9.

Rohda VR1 wacht nog steeds op de eerste overwinning, nu werd er met 6-2 verloren van Buitenveldert VR1.

In een doelpuntrijke wedstrijd speelde de E1 met 4-4 gelijk tegen ASW E1.

Rubriek dubbele cijfers : Het is al weer een tijd geleden dat we hier wat konden noteren. Maar deze week gaat de eer naar de C2 die met 10 – 1 veel te sterk waren voor Stolwijk C1.

Deze week niet al teveel foto’s, u fotograaf vond het veel te koud om te fotograferen. Er zijn alleen een paar foto’s gemaakt bij het eerste elftal.