Home » Bergambacht D1-ROHDA 76 D1
wed verslag4

Bergambacht D1-ROHDA 76 D1

Door Beheerder | 17 maart 2013 | Nieuws

Na het gelijkspel vorige week was er alles aan gelegen om het goede gevoel weer terug te krijgen. Deze week stond de eerste ontmoeting tegen Bergambacht op het programma. Zonder Victor, die was nog op vakantie. Bergambacht is geen onbekende van ons. In de beker stonden we ook al tegenover elkaar.

Opstelling: Doel Tim, verdediging Thom, Marco, Siedrik en Koert, middenveld Jeroen, Wessel en Daniel en voorin Allard, Tygo en Jasper. Begin van de wedstrijd was rommelig, erg weinig rust aan de bal. Daardoor waren er weinig mooie combinaties op het veld. Ook druk op de tegenstander zetten was onvoldoende. Bij één van de spaarzame mooie combinaties, prachtige actie aan de linkerkant van Allard die heel goed Wessel in stelling bracht, kwam ook een mooi doelpunt uit. Ruststand dankzij Wessel 1-0. In de rust kwamen Dave en Melvin in de ploeg. Feit is dat deze twee geweldig invielen. Vooral Dave aan de rechterkant was voortdurend dreigend en bracht Tygo ook veel beter in stelling. Daardoor waren beide flanken ook veel gevaarlijker en konden de mannen op de as ook veel beter tot voetballen komen. Ook Melvin zorgde voor voortdurend gevaar. Het enige wat ontbrak waren doelpunten maar de meegereisde supporters genoten van de ploeg. Omdat het lang 1-0 bleef waren de spaarzame uitvallen van Bergambacht af en toe dreigend. Voorin was het vooral Allard die heel veel pech had in de afwerking. Zeker 6 opgelegde kansen voordat hij zijn beloning kreeg. Melvin kwam door aan de rechterkant en stak de bal op zijn broer, 2-0. Deze treffer werkte bevrijdend voor de boys en berustend voor de tegenstander. Vrij snel daarna was het Jasper uit een corner die de eindstand op het scorebord schoot.

Met name de tweede helft onder aanvoering van een geweldige Dave ( zonder andere te kort te doen) lieten we zien dat we tot veel in staat zijn. Veel passie en inzet maar vooral goede combinaties en rust waardoor we het overzicht beter bewaarden. Dan zie je ook veel meer demogelijkheden. Dat niet alles omgezet wordt in doelpunten is niet erg, het creëren van al die kansen is een teken dat we weer op de goede weg zitten. Volgende week de thuiswedstrijd tegen BCVB, een gevaarlijke tegenstander die 2013 uitstekend gestart is. Komt allen!!