0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Chagrijn bij Rohda’76 na puntendeling

Chagrijn bij Rohda’76 na puntendeling

Door Beheerder | 24 maart 2013 | Nieuws

Het chagrijn was van de gezichten af te lezen bij de Rohda-spelers toen zij van het veld stapten. Geheel onnodig verspeelde het elftal van Koos Disseldorp twee punten tegen Koudekerk. Want na de royale 6-0 overwinning van vorige week bij Leiden, leken de Bodegravers te hebben afgerekend met een serie van gelijke spelen waarin zij telkenmale een voorsprong verspeelden. Helaas. Thuis tegen Koudekerk herhaalde dat verfoeide scenario zich, 2-2.

Daar leek het overigens halverwege de tweede helft bepaald niet op. Rohda’76 leidde met 2-0 en controleerde de wedstrijd. Via een kopbal van Chris Nap had Rohda’76 halverwege de eerste helft verdiend de leiding genomen, 1-0. Niet veel later lag de 2-0 op de schoen van Arnoud Troost, maar de spits zag zijn inzet gekeerd door de Koudekerkse sluitpost. De scoreverdubbeling viel pas na de thee. Opnieuw via een kopbal. Nu was Tim van der Werf succesvol met het hoofd, 2-0. Met nog een bal op de paal bleef Rohda’76 de bovenliggende ploeg met de beste kansen. Een tweede overwinning op rij lag binnen handbereik. Een ongelukkig moment van doelman Jeroen Kok betekende de aansluitingstreffer, 2-1. En kort daarna kwam Koudekerk zelfs op gelijke hoogte, 2-2. In de resterende speeltijd kwam daar geen verandering meer in.

alt

Middenvelder Dick van Dam ontdoet zich van zijn tegenstander. Foto:  Kees van der Wilk.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt Kamerik op bezoek. De wedstrijd tegen de nummer dertien van de ranglijst begint om 14.30 uur.

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie