0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sponsor van april 2013: Truck Wash Bodegraven
Truck Wash Bodegraven website

Sponsor van april 2013: Truck Wash Bodegraven

Door Beheerder | 3 maart 2013 | Nieuws

Willem van Hanegem tegen Jan van Halst in zijn tijd bij F.C. Utrecht: ‘Jij ken die bal goed afpakken en afgeven aan iemand die er wel wat mee ken’. Een paar jaar later speelde Jan van Halst bij Ajax met de kampioensschaal in zijn handen. Met andere woorden schoenmaker blijf bij je leest, dat is het motto van Klaus Broersma.

Truck Wash Bodegraven website

 

Hij kreeg het stokje overgedragen van René Nauta in de rubriek ‘Sponsor van de maand’. De Bodegraafse ondernemer uit de transportwereld licht toe wie hij is, wat zijn bedrijf precies doet en waarom Truck Wash Bodegraven sponsor is bij Rohda’76

 

Rohda stamt uit het jaar 1976, en uw bedrijf?

Truck Wash Bodegraven B.V. is in 2002 opgericht. In 2009 kwam daar de vestiging in Roelofarendsveen bij en anderhalf jaar geleden startte er ook een Truck Wash in Rotterdam.

 

Over u en uw onderneming:

Ik ben Klaus Broersma, geboren en getogen in Bodegraven. Woon samen met mijn vrouw en drie dochters. Voorheen werkte ik in het familiebedrijf, Broersma Transport. Toen kreeg ik de wens om een eigen onderneming te starten.

De naam zegt het al. Bij Truck Wash Bodegraven is het wassen van vrachtwagens de corebusiness. Daar zijn wij goed in. Een goede sfeer, service en hard werken zorgen ervoor dat klanten graag terugkomen. Vroeger kwam ongeveer 80% van onze klanten uit Bodegraven, nu komt dat percentage van elders. Veel chauffeurs rijden langs als Bodegraven op de route ligt.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht, met ‘alles wat niet door de carwash kan’, bijvoorbeeld caravans.

 

Bekijk hier de promotiefilm van Truck Wash Bodegraven

 

Hoe lang bent u al sponsor van Rohda ‘76?

Al vanaf de oprichting van Truck Wash Bodegraven ben ik sponsor van Rohda’76. Als meneer De Jong over de vloer komt, dan kun je bijna geen nee zeggen. Naast lichtmastsponsor verbind ik al elf jaar onze naam aan een wedstrijdbal van Rohda 1.

 

De reden om Rohda ’76 te sponsoren:

Zelf voetbalde ik rond 1979 al in een blauw shirt en witte broek. Na de C-tjes en B-tjes heb ik later ook nog bij de lagere senioren gespeeld. Een paar jaar terug nog speelde mijn dochter met veel plezier in de F- en E-pupillen. Ik voel mij ‘moreel verplicht’ om iets terug te doen voor de club. De één doet vrijwilligerswerk en de ander sponsort.

 

Als laatste: wat vindt u nou echt kenmerkend voor Rohda ‘76?

De randzaken, de mensen en de sfeer. Wat mij het meeste is bijgebleven dat is de kantine. Zelf vond ik de flipperkast geweldig en de gezelligheid na de wedstrijden. Biertje erbij en nabeschouwen. Ook toen mijn dochter hier speelde vond ik het heerlijk om eerst een bakkie te doen voor haar wedstrijd.

 

76 wie is de volgende sponsor van de maand en waarom?

Peter Wiering van WaterMagic. De samenwerking tussen ons was en is altijd goed. Het is een gezellige gozer, altijd goed gehumeurd en past prima bij Rohda’76.

 

Volgende maand is WaterMagic Carwash & More B.V. sponsor van de maand. Houd de website dus in de gaten!

 

 

Benjamin Rutjens

Bestuur Rohda’76 (sponsorzaken)


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie