Home » Jodan Boys 5 – Rohda‘76 6
wed verslag5

Jodan Boys 5 – Rohda‘76 6

Door Beheerder | 11 maart 2013 | Nieuws

De aanloop naar de wedstrijd verliep rommelig, door blessureleed, vakanties, werk en overige afwezigen. Gelukkig werd de moed niet verloren door de harde kern van het team wat aanwezigheidsgetrouw zich zou laten zien op het veld. Aangevuld door “De vrienden van Rohda 6” werd de selectie compleet gemaakt en begon de wedstrijd te Gouda.

Rino “is de beste” van Wijngaarden was de aanvoerder en onder zijn leiding begon de wedstrijd.

Er werd fel gestart, van beide kanten, waardoor de scheidrechter het spel kort moest houden. Dit verliep niet goed, waardoor er veel van de wedstrijd werd doodgefloten. De mannen irriteerden zich en de tegenstander deed dit niet minder. Hierdoor bleven de duels harder worden en gaf men elkaar weinig ruimte. Het was een spannende wedstrijd op het veld, kansen gingen over en weer.

Het midden veld liep alles dicht en de verdediging stond als een huis. De aanvallende zijde liet veel kansen liggen, meerdere malen kwam Senad in kansrijke positie maar kreeg de bal niet achter de keeper, nog de afstandsschoten van Rino, Bram, Joost en Rinze waren krachtig genoeg om de keeper te passeren. Deze had een top dag en groeide boven zichzelf uit. De rust werd hierdoor ingegaan met een 0 – 0 en er was geen tevredenheid.

Er kwamen diverse wissels om het team van frisse krachten op te doen, om op deze manier de druk te verhogen. Dit hadden de tegenstanders ook gedaan en deze kwamen agressiever het veld op.

Vanaf de 5e minuut was de scheidsrechter het spel kwijt, de beste man bleef fluiten alsof deze auditie deed voor een positie bij Andre Rieu… De thuisploeg had er de pee in dat het doelpunten uitbleef, maar toch waren het onze mannen die bestraft werden.

In de 75e minuut kwam Senad 1 op 1 met de keeper die agressief met gestrekte benen in kwam en de spits onderuitschoof. 5 minuten later een vergelijkende actie, waar Senad de keeper kon ontwijken. Deze gaf hierop een oscar nominatie weg waardoor Senad er voor 5 minuten uitgestuurd, omdat hij de keeper zou hebben getrapt. Het goede acteerwerk resulteerde dat ons 6e met maar 10 man stond. Om het nog gekker te maken ontstond er na een harde tackle, van Jodan boys zijde, een opstootje en werd Bram samen met een speler van Jodan Boys naar de zijkant gestuurd voor 5 minuten. Er ontstond niet veel later een corner voor Rohda. De bal werd hoog voorgewerkt en ondanks diverse klutsballen richting het doel viel er geen goal. Daarentegen een uitbraak van Jodan Boys wat perfect werd afgerond met een doelpunt. 1 – 0

Met nog 10 minuten op de klok was de wedstrijd harder dan ooit, er moest gescoord worden. Opoffering van bieden zijde, duels werden hard aangegaan, de tegenstander bleef langer liggen… Het mocht niet baten, de nederlaag was een feit.

Er wordt uitgekeken naar een overwinning, want de teleurstelling van verliezen met 1 doelpunt verschil is dit seizoen niet meer te tellen.

Aanstaande zaterdag is de thuiswedstrijd tegen CVC Reeuwijk. De aftrap zal plaats vinden om 14:30 en zoals iedere zaterdag bent u wederom van harte welkom om onze mannen aan te moedigen.