0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Meerburg D1- ROHDA 76 D1
Bal

Meerburg D1- ROHDA 76 D1

Door Beheerder | 3 maart 2013 | Nieuws

Eindelijk weer een wedstrijd na dik een maand stil te hebben gestaan. Vandaag de tweede ontmoeting tegen Meerburg D1. Vorige wedstrijd werd het 5-0. Dit was van onze kant één van de betere wedstrijden. Over deze wedstrijd kunnen we veel korter zijn.

Een tegenstander die vooral in de eerste helft veel beter was. Technisch en tactisch duidelijk verder waren dan onze mannen. Als dit zo is geeft dat niks maar dan moeten de mouwen omhoog en zal er hard gewerkt moeten worden. In alles waren we twee stappen te laat. Dat het dan 0-1 in de rust is kun je alleen maar spreken van een zeer geflatteerde tussenstand. Doelpunt eerste helft werd gemaakt door Allard. Kunst van hem is dat je hem geen moment moet geven want hij zet goeie kansen vrijwel altijd om in doelpunten, ook een grote kwaliteit!

Tweede helft waren we duidelijk feller, gaven de tegenstander minder ruimte om te voetballen. Ze werden dan ook alleen gevaarlijk door een paar vrije trappen. Wij kregen naarmate de wedstrijd vorderde meer kansen. Uiteindelijk was het vlak voor tijd Daniel die op een voorzet van Allard 0-2 intikte.

We hebben gezien dat we nog veel moeten leren. Dat is mooi, heb je ook wat te doen op de trainingen. Blijf scherp, kijk niet naar de stand en tegenstander maar ga altijd vol voor het beste resultaat wat dit ook mag zijn.

Komende zaterdag komt op de op dit moment enige concurrent naar Bodegraven. We spelen om kwart over tien tegen VEP D1. Komt allen!!

Teeuwe Poot

Bal


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie