Home » Nieuwerkerk F17 -Rohda F6
F6 2 mrt 13 800x600

Nieuwerkerk F17 -Rohda F6

Door Beheerder | 3 maart 2013 | Nieuws

Nadat we de voorgaande 2 wedstrijden hadden gewonnen hoopten we vooraf deze ‘ lijn’ vooral door te zetten. Het weer was prima dus daar zou het niet aan kunnen liggen.

Om 11:30u begon de wedstrijd tegen Nieuwerkerk F17 en in eerste instantie ging het spel redelijk gelijk op. Het spel van Rohda F6 was rommelig maar we kwamen toch een paar redelijk in de buurt van de keeper. Desondanks werd het op slag van rust toch 1-0 voor Nieuwerkerk.

Na de limonade veranderde het wedstrijdbeeld niet echt…. Het spel bleef rommelig en alhoewel we een paar keer vervaarlijk voor het doel van de tegenstander kwamen scoorde Nieuwerkerk na 2 min hun tweede doelpunt (2-0).

Er werd dapper door gevoetbald maar na 7 min. spelen viel het derde doelpunt voor de thuisclub

(3-0).

De mannen bleven proberen en nadat we wederom een doelpunt tegen hadden (4-0) werd het (gelukkig) tijd voor Rohda. Nadat Jonathan een goede bal speelde naar Justin opende Justin de score voor Rohda (4-1).

Met nog een 8-tal minuten tot het eindsignaal bleven de mannen het proberen maar het mocht niet meer baten. Met een ongelukkig eigen doelpunt van Rohda en vervolgens een treffer van Nieuwerkerk werd de eindstand bepaald op 6-1 voor de thuisploeg.

Spelers: Niels van Vliet, Jurrian Verstoep, Thijs van Oosterom, Jonathan de Graaf, Niels Huisman, Justin Stigter (1x), Marc Janmaat, Joshua van der Wolk.