0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » RBC heeft nieuwe secretaris
Danny d Vries

RBC heeft nieuwe secretaris

Door Beheerder | 18 maart 2013 | Nieuws

In de persoon van Danny de Vries heeft de Rohda’76 Business Club (RBC) een nieuwe secretaris. Hij volgt Willem Zuyderduyn (Rabobank) op. Zuyderduyn blijft wel bestuurslid, samen met voorzitter Erik Dijk, Marco Kastelein (Planje Accountants) en Wulfred Beijeman (Kubus). De Vries is geen onbekende bij Rohda’76. De 28-jarige Bodegraver speelt niet alleen zijn wedstrijden in het vierde elftal, maar hij maakt ook foto’s en filmpjes voor Rohda’76.

De RBC is een ondernemersnetwerk dat vorig jaar is opgericht. Onder andere met als doel het ondersteunen van Rohda’76. De RBC komt enkele keren per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zo bezochten de RBC-partners een wedstrijd van Oranje en namen zij in Hilversum een kijkje achter de schermen bij Studio Sport. Dit gebeurde onder leiding van Studio Sportpresentator Kees Jongkind.

Een deel van de inleg van de partners komt ten goede aan Rohda’76. Momenteel onderzoekt de RBC op welke wijze zij een bijdrage kan leveren aan de bouw van de twee kleedkamers.

Danny d Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie