0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 wint kraker tegen Be Fair.
wed verslag5

Rohda 2 wint kraker tegen Be Fair.

Door Beheerder | 26 maart 2013 | Nieuws

Zaterdag was het dan zover. Het was erop of eronder voor de manschappen van het 2e elftal van Rohda. De tegenstander was Be Fair. Het doel de 2e plaats. Met een overwinning werd de achterstand verkleint tot slechts 1 punt. Winst was dus noodzakelijk om uitzicht te houden op de belangrijke 2e plek.

 

Met een fris elftal trad Rohda aan, de bekende 433 was weer van de partij. De mannen gingen als volgt het veld op: Bart, Marius Maarten Martin Patrick, Wouter Niels Nick, Roel Baruch Joel. Na een heel slap begin, waar keeper Bart nog een goal voorkwam, kwam Rohda meer in de wedstrijd. De druk naar voren die we gewend kwam er langzamer aan te pas. Be Fair begon slordiger te spelen, dit resulteerde in wat kleine kansjes. Na een goede 20 minuten spelen was er dan de beloning. Baruch verraste de keeper met een mooi boogballetje: 1-0. Dit was nog te weinig voor het gretige elftal, ze gingen op dezelfde voet verder. Weer waren een aantal grote kansen maar geen goals, totdat Niels Baruch bediende en die vrij voor de keeper de bal aflegde op Joel: 2-0. De wedstrijd kon bijna niet meer stuk. Met nog een aantal kansjes was de enerverende 1e helft gespeeld.

 

De 2e helft begon zwaar voor Rohda. Be Fair kwam scherp uit de startblokken en begon druk te zetten. Hierdoor werd Rohda wat slordiger en maakte het foutjes. Dit kwam ook op een aantal gele kaarten te staan. De druk ebde echter weg na een 20 minuten spelen. Roel mocht het veld verlaten voor Ruben. Rohda kon er nog 2/3 bijmaken al zat de buitenspelregel hier vaak tussen. Be Fair wist geen grote kansen te creeeren. Marius raakte aan het eind van de wedstrijd nog wel geblesseerd, Koen zijn vervanger.

 

Al met al een goede wedstrijd met het oog op de 2e plaats en de eventuele promotieduels.

AAK

wed verslag5


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie