0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 6 – ARC 15 3 – 4
wed verslag 3

Rohda 6 – ARC 15 3 – 4

Door Beheerder | 8 maart 2013 | Nieuws

Het was afgelopen zaterdag fantastisch voetbal weer, zo ook voor de heren van Rohda 6. De wedstrijd tegen ARC 15 stond op de planning, een wedstrijd die gewonnen wilde worden tegen de hekkensluiter van de competitie. De mannen gingen vol de wedstrijd in, maar de tegenstander had een iet wat andere formatie dan de laatste keer. “Nieuwe gezichten” als we het zo mogen zeggen.

 

De eerste helft was een “spannende” wedstrijd voor de zijde van ARC, de thuisploeg daarentegen was aan het zoeken naar hun ritme. Hierdoor ontstonden er meer kansen aan de kant van de bezoekers dan aan de kant van Rohda6. Na ongeveer 20 minuten was het hierdoor raak aan de kant van ARC. Bij een corner was er een fout van de verdediging, ondanks aanwijzingen van de keeper werd een man vrijgelaten randje 16m. Deze maakte hier dankbaar gebruik van en de bal werd hard binnengeschoten.

Er was onrust in het team door dit doelpunt, dit was terug te vinden op het veld door rommelig voetbal en slecht verdedigen. Aan het einde van de 1e helft kwam er een grote kans voor Hans de Bruin, maar deze miste de kans van 2 meter voor het doel. Er volgde een counter en de 0 – 2 was een feit. Een hard schot op doel werd verkeerd ingeschat door Marc, die zijn eerste wedstrijd sinds lange tijd keepte, deze kwam los uit zijn handen en werd van dichtbij binnengeschoten door een ARC speler.

 

Verslagen gingen de mannen de kleedkamer in, na wat tactische besprekingen, afspraken en motiverende woorden, kwamen de mannen met het vuur in de schoenen het veld op.

 

Ondanks dat het ritme werd gevonden was het toch het brutaal spelende ARC wat tekende voor de 0 – 3. De wedstrijd leek gespeeld. Wanneer je tegen een 0 – 3 achterstand wordt het lastig, ook wanneer je Rohda 6 heet.

 

Na ongeveer 60 minuten spelen zag je dat ARC het wel gezien had en verdedigend lakser werd. De tegenstander ging vrijer spelen en hier maakte onze mannen gebruik van! Het was een knappe loop actie van Joost van Rijn die ruimte kreeg en vanaf eigen helft mocht oversteken naar rand 16 van ARC en knap binnen schoot. 1 – 3. Binnen 5 minuten een actie van Hans de Bruin, die de kans van de eerste helft goedmaakte, waar een doelpunt uit vloeide. 2 – 3. Kort hierop volgde een rommel bal, waar een mooie actie van Kees Slappendel uit volgde en de 3 – 3 was een feit. ARC wist het even niet meer. Rohda speelde alles op alles, de 4 – 4 – 2 opstelling werd aangepast naar 3 – 4 – 3 om de druk verder op te voeren. Er kwamen kansen die elkaar kort op volgden, maar door een counter in de laatste 2 minuten vanuit ARC zijde werd er voor de bezoekers de 3 – 4 aangetekend.

 

Het was voorbij. ARC roeide alle ballen ver buiten het veld of schoot de ballen onmetelijk ver naar voren waardoor dit de eindstand bleef.

Ondanks het knappe terug komen en het mooie spel werden er helaas geen punten behaald en was het team, onder leiding van Marcel v/d Steen, een teleurstelling rijker.

 

Volgende week zaterdag wordt er uit gespeeld tegen Jodan Boys, maar die week er na zijn de mannen weer te bewonderen wanneer zij thuis spelen om 14:30 tegen de heren uit Reeuwijk van CVC.

 

Tot zaterdag, tot Rohda6!

Menno Suringa

 

wed verslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie