0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ’76 2 – SIVEO 2
voetbal plaatje speler rohda

Rohda ’76 2 – SIVEO 2

Door Beheerder | 12 maart 2013 | Nieuws

Een druilerige dag zaterdag de 9de van maart. Het een en ander is afgelast maar deze kraker gaat gelukkig wel gewoon door. Vooraf was er vanaf de kant van de Zegvelders al enige vijandigheid te bespeuren. Wij gingen daar echter goed mee om en hadden een extra motivatie om die jongens even een lesje te leren.

We begonnen goed aan de wedstrijd en hadden al snel een groot overwicht op het veld. Het balbezit en de kansen waren allemaal in het voordeel voor Rohda. Echter, de grootste kans was voor de spits van SIVEO. Het is dat onze doelman Bart een ijzersterke wedstrijd speelde, want anders waren we mooi op een 0-1 achterstand gekomen. Na deze grote kans kwam er een mooie aanval over links, opgezet door ‘Fluf’ (Ruben Oskam) , via Joël en weer ‘Fluf’ kwam de bal panklaar bij Roel W. terecht die genadeloos de terechte 1-0 binnentikte. De score had groter kunnen zijn als de lat iets hoger had gelegen voor ‘Fluf’. De ruststand was bereikt. Geen vuiltje aan de lucht.

In de tweede helft was het SIVEO die geniepig het heft in handen probeerde te nemen. Met veel strijd en passie zetten ze ons vast en kwamen wij niet meer in het mooie franke vrije spel zoals dat in de eerste helft te zien was. Door een terecht toegekende strafschop (hands van Martin Lok) van de goed fluitende scheidsrechter, kwam SIVEO langszij. Hoe erg Bart zich ook strekte, hard verdween de bal in de linker hoek. Goal! 1-1. Een domper voor Rohda dat zich nu weer terug moest knokken. Amper een minuut later probeerde SIVEO door te drukken met een hard afstandschot van de laatste man van SIVEO. De bal leek kiezelhard in de kruising te vallen, tot daar de hand kwam van de man van de wedstrijd. Nu bedoel ik daar niet Martin Lok die zijn hand weer tegen de bal kreeg, maar Bart. Een geweldige redding op uiterst klassieke wijze. Deze redding werd even later tot goud bekroond toen een afgeslagen corner door Joël binnen werd getikt. 2-1 en het verzet van SIVEO bleek gebroken. Toen Joël verzuimde de 3-1 binnen te schieten was ‘Fluf’ Alert op de rebound en met een prachtige actie verschalkte hij wel de doelman. De score had al hoger kunnen zijn als de paal iets meer naar links had gestaan voor ‘Fluf’. Egbert V. wilde ook graag nog even op het scorebord en mocht 10 minuutjes invallen, nadat hij eerst verzuimde, scoorde hij even later wel op aangeven van Joël.

Bij deze wil ik SIVEO bedanken voor het motiveren van onze ploeg. Een prima resultaat en we staan steviger op de derde plek.

Komt allen zaterdag weer kijken en moedig ons aan, tot dan!

Man of the match : Bart Kastelein
Schlemiel : Martin Lok
Meeste Kansen: ‘Fluf’ (Ruben Oskam)
Grofste tackle: Johan V.
Mooiste lange bal: Patrick H.
Meeste voorzetten: Joël
Man of the speed: Roel W.
Verbaal het meest aanwezig: Niels Uithol
Non verbaal het meest aanwezig: Marius R.
Het meest aan de kant gezet door de nr. 8 van SIVEO: Nick W.
Mooiste lobschot: Wouter.
Knapste kop(pen): Koen L. en Luc L.
opvallendste invaller(s) : Fraus M. en Egbert V.

Trainers : Peter en Ton

Ingezonden door: Joël Branger

voetbal plaatje speler rohda

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie