0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 6 pakt verdiend drie punten
voetbal plaatje speler rohda

Rohda’76 6 pakt verdiend drie punten

Door Beheerder | 28 maart 2013 | Nieuws

We begonnen deze wedstrijd anders dan normaal. Voorafgaand aan de wedstrijd werd een zeer indrukwekkende minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van Robbert Dorrepaal. Ook speelde wij de wedstrijd met een rouwband. 

We begonnen de wedstrijd in de volgende opstelling: Bonnema; Tim, Joost, Witte, Jos; Ruben, Rino, Matthijs, Menno; Hans, Rinze. De wedstrijd begon fel. Door goed combinatiespel en de wind in de rug waren eerste en beste kansen voor Rohda. Cvc kon op een paar hoekschoppen en counters weinig brengen. De kansen van Rohda resulteerde uiteindelijk in welverdiende 1-0 voorsprong. Dit doelpunt kwam op naam van Matthijs. Naarmate de wedstrijd vorderende werd de wedstrijd steeds feller en feller. Hierbij ging het vooral tussen de spits van Cvc en het centrale duo van Rohda. De goed fluitende scheidsrechter kon uiteindelijk weinig anders dan de spits van Cvc en witte belonen met een gele kaart. Tegen het eind van de eerste helft kon Hans na goed doorzetten de 2-0 erin koppen! Erg mooi om te zien dat hij dit doelpunt direct opdroeg aan zijn overleden vriend. Kort na dit moment blies de scheidsrechter af voor de rust.
           

Na een aantal wissels en wat motiverende woorden betraden de mannen het veld weer voor de tweede helft. De tweede helft ging er nog feller aan toe als de eerste helft. Hierdoor kregen Joost, Ferdi en nog twee spelers van Cvc de gele kaart getoond. Rohda 6 voelde dat hier eindelijk weer eens drie punten gepakt konden worden. Er werd keihard gestreden voor de overwinning. Het was de zeer goed spelende Hans die na goed spel van Rohda de 3-0 erin kon leggen. Lang kon Rohda niet genieten van deze ruime voorsprong omdat Cvc het onnodig weer spannend maakten door de 3-1 te maken. Rohda ging vol voor de overwinning wat resulteerde in vele harde duels. Gelukkig was daar Hans weer die Rohda kon verlossen van de spanning. Hij maakten volledig verdiend de 4-1 maken. Rohda kon na 90 minuten eindelijk weer eens juichen om de 3 punten. De wedstrijd is geëindigd in een welverdiende 4-2 overwinning.

Bij terugkomst in de kleedkamer wachtten de mannen van Rohda 6 nog een zeer ongename verassing. Er bleken namelijk verschillende tassen opgemaakt te zijn en ook waren er meerdere spullen gestolen.

Volgende week staat er voor de mannen van Rohda 6 geen wedstrijd op het programma. 

Tot de volgende keer!

voetbal plaatje speler rohda


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie