0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 C2 bereikt de 1/8 finales na een moeizame wedstrijd
knvb-beker-toernooi

Rohda’76 C2 bereikt de 1/8 finales na een moeizame wedstrijd

Door Beheerder | 14 maart 2013 | Nieuws

Op 13 maart stond Rohda’76 C2 tegenover Oudewater C1. Het ging hierom het behalen van de 1/8 finales. De C2 begon goed aan de wedstrijd en dat mocht ook blijken door een goal van Rick van Deuren na een rebound op de keeper van Mike van Overveld. Daarna werd het thuisteam toch langzamerhand steeds feller en sterker. Hierdoor kwam er toch ook een terechte 1-1 stand. Rohda begon steeds onverzorgd te gaan spelen waardoor de spits van Oudewater steeds gevaarlijker werd. Onverwachts viel dan toch de 1-2 voor Rohda, wat niet geheel terecht was vergeleken het wedstrijd beeld. Kort en na werd het dan ook terecht 2-2. De ploegen hielden elkaar al aardig in evenwicht.

Vlak voor rust mocht Rohda dan ook eindelijk de 2-3 op het scorebord maken. Hierdoor ging de C2 met een voorsprong de rust in. Na de thee werd er snel drukgezet door Oudewater waardoor het al heel vroeg 3-3 werd. Het werd een onnodig spannende 2e helft waarbij alle 2 heen en weer bleven voetballen. Dit zorgde toch voor een leuke wedstrijd waarbij allebei de overwinning wilden behalen.

Gelukkig zorgde Vladi ervoor dat er een gelukkige 3-4 stand aan het einde op het scorebord stond. Door deze overwinning mag de C2 zich bij de beste

16 teams scharen in hun klasse indeling van district West II.

knvb-beker-toernooi


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie