0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 C2 wint uit bij Capelle en ziet koploper verliezen
C2 teamfoto 16 mrt 13 800x600

Rohda’76 C2 wint uit bij Capelle en ziet koploper verliezen

Door Beheerder | 18 maart 2013 | Nieuws

Rohda’76 C2 moest deze zaterdag richting Capelle a/d IJssel voor een wedstrijd tegen hun C3. Vaak hebben wij het moeilijk met de teams in de onderste regio van de competitie. Dat was dan dit keer ook het geval.

Rohda maakte het zichzelf moeilijk door naïef te verdedigen en te denken dat dit klusje wel geklaard zou worden.

Het bleek dat Capelle echt kon voetballen en deed dit dan ook erg goed.

Sinds Capelle een nieuwe trainer heeft zijn zij in een stijgende lijn en wij waren de eerste die dat konden merken. Gelukkig hadden wij een scherpere voorroede waardoor het toch 0-1 werd. Toch bleef Capelle aandringen en werd het in sommige fases van de wedstrijd erg moeilijk. Hun hadden kans op kans terwijl Rohda weinig kansen kregen en toch alsnog de

0-2 erbij trapte. Capelle kreeg dus een les effectiviteit. Na rust werd Capelle steeds gevaarlijker, die met recht op weg waren om een aansluitingstreffer te maken. Helaas voor hun en gelukkig voor ons kregen zij dat niet voor elkaar. Weer kon Rohda de effectiviteit tonen door toch een 0-3 erbij te prikken. Capelle verdiende zeker om te scoren en wie weet zelfs een gelijkspel eruit te halen. Daarom zeker de complimenten aan Capelle die echt een leuke tegenstander bleek te zijn, en nog sportief ook!

Door het verlies van Sportlust C3 uit bij Donk C2(C1??) met 7-2 kunnen we ons opmaken om de nieuwe koploper te worden. Eerst moeten we dan toch zelf ook afrekenen met DONK en onze inhaal wedstrijd winnen.

Groet, Wesley

C2 teamfoto 16 mrt 13 800x600


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie