0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 meiden naar Ajax – Ado den Haag vrouwen
ajax 1

Rohda’76 meiden naar Ajax – Ado den Haag vrouwen

Door Beheerder | 19 maart 2013 | Nieuws

Afgelopen zaterdag 16 maart gingen de meiden van Rohda’76 in een volle bus op weg naar Amsterdam waar zij de wedstrijd gingen kijken van Ajax – Ado den Haag vrouwen, maar dat niet alleen er mochten 22 meiden van diverse teams meelopen als escorte met de speelsters van beide verenigingen.

Om 15.00 uur vertrok de bus van Hoogenboom vanuit Bodegraven richting Amsterdam, de stemming zat er vanaf het begin al goed in.

ajax 1

Tegen 16.00 uur arriveerde de bus bij het Sportpark de Toekomst waar wij netjes tot aan de ingang mochten rijden, daar aangekomen verzamelden wij ons voor het stadion waar wij verwelkomd werden door medewerkers van Ajax.

Na een klein praatje werden de meiden meegenomen naar de kleedkamers hier binnen gekomen lagen alle tenues al netjes naast elkaar op de bank net als bij de profs.

Nadat de meiden zich allemaal hadden omgekleed kregen ze uitleg hoe ze mee moesten lopen en wat ze op het veld moesten doen.

ajax 2

En dan gaat de wedstrijd beginnen, de meiden staan al netjes in de gang op een rij te wachten op de speelsters en ja hoor daar komen ze wat is dit spannend.

Daar gaan we met zn allen op een rij richting het veld waar een aantal ouders, speelsters, trainers, leiders en heel veel supporters staan te kijken hoe onze meiden naar het midden van het veld toe lopen wat zijn we trots.

Na het publiek te hebben begroet rennen de meiden weer richting kleedkamer want het is toch best koud in de tenuetjes, na te hebben omgekleed kregen ze allemaal een leuk tasje met spulletjes zoals een poster en een speldje. En nu de wedstrijd bekijken want ook daar zijn toch voor gekomen.

Uitje Rohda meiden Ajax-Ado den Haag  63

De wedstrijd werd gewonnen door Ajax met 2-1 dus de supporters waren in hun sas, er was ons al ingefluisterd dat er na de wedstrijd ballen weggeven zouden worden dus opletten en misschien heb je het geluk dat je er 1 krijgt. Een aantal van onze meiden mochten een bal ontvangen waar ze zeer blij mee waren, de ballen en kaarten moesten natuurlijk nog wel even voorzien worden van een handtekening hier namen de speelsters van Ajax dan ook ruim de tijd voor waarna onze meiden met trots richting bus liepen om de terugreis naar huis te aanvaarden.

Het is al met al een fantastische dag geweest vol met veel voetbalplezier, ik wil langs deze weg alle mensen danken voor hun hulp waar dan ook, tevens dank ik Taxi Hoogenboom voor het beschikbaar stellen van een bus met gezellige buschauffeur.

Groetjes, Diana Jansen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie