0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 poetst eigen veren op

Rohda’76 poetst eigen veren op

Door Beheerder | 17 maart 2013 | Nieuws

Het lijkt erop dat Rohda’76 zijn abonnement op gelijke spelen heeft opgezegd. Na vier remises op rij wonnen de Bodegravers nu in en tegen Leiden. En dat gebeurde op een overtuigende wijze: 0-6. Verheugend was ook dat spits Chris Nap weer op stoom raakt.

De topscoorder moest dit seizoen lang geblesseerd toekijken. Inmiddels verdient hij weer het etiket fit en weet de goaltjesdief de weg naar het doel weer makkelijk te vinden. De laatste drie wedstrijden liet hij het net met steeds één voltreffer bollen. Tegen Leiden was hij met vier rake uithalen de gevierde man. Mooi verdeeld over de wedstrijd, twee vóór en twee na de rust. De andere twee doelpunten kwamen van Dick van Dam en Nick Winkel. ,,We hebben Leiden de hele wedstrijd onder druk gehouden,’’ analyseert coach Koos Disseldorp het wedstrijdverloop. Ook hij is blij met de scherpte van Nap. ,,De keeper van Leiden was slecht en liet veel ballen los, maar je moet er dan wel staan om ze erin te schieten,’’ prijst Disseldorp zijn schutter. Door het verlies van Roodenburg en de eigen winst, krijgt Rohda’76 de derde plaats weer in het vizier. En die positie geeft waarschijnlijk recht op het spelen van nacompetitiewedstrijden.

Rohda’76 ontvangt komende zaterdag Koudekerk in eigen omgeving. Dan moet blijken of de 0-6 zege geen incident was. De wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

alt

Met vier doelpunten kroonde Chris Nap zichzelf tot man of the match.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie