0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: weer net niet

Rohda’76: weer net niet

Door Beheerder | 3 maart 2013 | Nieuws

Het vasthouden van een minimale voorsprong kost Rohda’76 moeite. Voor de derde opeenvolgende wedstrijd in dit kalenderjaar, verspeelden de Bodegravers in de slotfase de volle winst. Nu mocht Lugdunum op het wedstrijdeinde langszij komen, 2-2. Eerder was dat BSC’68 en Be Fair ook al gelukt.

In Leiden moest Rohda’76 het stellen zonder Wim van der Neut (blessure), Pascal Hellingerwerf, Max Heij (beiden geschorst) en Jan-Willem van der Marel (vakantie). De 11 spelers die wel op het wedstrijdformulier stonden, keken al na vijf minuten tegen een achterstand aan door een ongelukkig moment van doelman Jeroen Kok. Rohda’76 raakte niet van slag en Arnoud Troost prikte nog voor de thee de verdiende gelijkmaker binnen.

In de tweede helft leek Rohda’76 met de volle winst aan de haal te gaan toen Chris Nap voor 1-2 zorgde. Daar dacht de thuisclub anders over. Vlak voor tijd deed Lugdunum wat eerder ook BSC’68 en Be Fair al presteerden: gelijk maken, 2-2. Door de derde remise op rij raakt Rohda’76 het zicht kwijt op de derde plaats. Daar staat Roodenburg met een voorsprong van zes punten op het team van Koos Disseldorp.

Aanstaande zaterdag komt Ariston’80 naar Bodegraven. Om 14.30 uur klinkt het beginsignaal op sportpark De Broekvelden.

alt

Op de foto: Linksback Stefan van Daalen (nummer 5) in duel met zijn opponent.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie