0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 weet niet te ontdooien

Rohda’76 weet niet te ontdooien

Door Beheerder | 31 maart 2013 | Nieuws

De kleumende toeschouwers kregen bij Rohda’76 tegen Kamerik (1-1) bepaald geen hartverwarmende voetbalpot voorgeschoteld. De amusementswaarde hield gelijke tred met het aantal streepjes op de kwikthermometer, ergens rond de vijf. Toegegeven, de hobbelige grasmat stond vloeiend combinatiespel in de weg. En het hielp ook al niet mee dat enkele spelers bepaald niet in blakende vorm verkeerden. De mannen van Koos Disseldorp mochten zelfs van geluk spreken dat zij met 0-0 de rust haalden. De scheidsrechter keurde namelijk een glaszuiver doelpunt van Kamerik af. Buitenspel, zo oordeelde de onpartijdige.

In de tweede helft acteerde Rohda’76 iets hartverwarmender en ging er wat meer dreiging uit van de Bodegraafse voetballers. Na een uur spelen omzeilde de sterk spelende Pascal Hellingerwerf handig de buitenspelval en maakte alleen voor de doelman geen fout, 1-0. Die vreugde verstomde al snel, want amper vijf minuten later lag de 1-1 in het mandje. Vervolgens kreeg Rohda’76 nog twee uitgelezen mogelijkheden om alsnog de volle buit binnen te halen. Eerst schoot invaller Nick Winkel van dichtbij op de paal en vlak voor tijd mikte Arnoud Troost in kansrijke positie naast het doel. Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij de onttroonde koploper Floreant. De wedstrijd in Boskoop begint om 14.30 uur.

alt

Rohda-uitblinker Pascal Hellingerwerf op weg naar de 1-0.  


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie