0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sportlust ’46 4 – Rohda ‘76 2
mini cooper

Sportlust ’46 4 – Rohda ‘76 2

Door Beheerder | 3 maart 2013 | Nieuws

Nog voor dat de haan ook maar dacht dat hij kon gaan kraaien werd de koffie op het Rohda complex aan de Broekveldselaan ingeschonken. Vandaag stond de uitwedstrijd bij Sportlust 4 op het programma. Ze stonden weliswaar laatste maar volgens Ton Schuddemat was dat geen excuus om deze wedstrijd niet serieus te nemen. Er moest uiteraard gewonnen worden om de aansluiting met de ‘top’ te behouden.

 

We speelden op kunstgras. De wedstrijd begon goed. Al na 5 minuten kreeg ondergetekende de bal na een goede pass van Niels. Kappen, draaien, schieten en via binnenkantje paal stond het 1-0 in het voordeel van Rohda.

Al vrij snel hadden we de wedstrijd onder controle. Waar Sportlust alle hoop op de lange bal gooide, konden wij ons eigen spel spelen en was het wachten op de volgende treffer.

Het was Baruch die in de 20ste minuut na een goede actie aan de zijlijn de bal hard en laag terug in de 16 schoot. Uitgerekend Johan Verdoold, de ‘Lance Armstrong’ van het team – hij was helemaal vanuit Nieuwerbrug naar Woerden gefietst – kreeg de bal voor z’n linker en haalde uit. 2-0.

 

Na de rust gingen we opzoek naar meer goals. Baruch had daarin een groot aandeel kunnen hebben. Hoogtepunt was het stiftje recht in de handen van de keeper van Sportlust. Gelukkig werd dit later goed gemaakt. Op aangeven van Niels kon Roel v/d Put, die goed voor zijn man kwam, de bal langs de keeper schieten en de marge vergroten naar 3-0. Patrick speelde, mede door zijn nieuwe kunstgras schoenen, een prima wedstrijd. Dit resulteerde in een voorzet aan de linkerkant die Baruch prima binnenschoot, 4-0.

 

De wedstrijd was in principe gespeeld alleen gingen we daar het laatste gedeelte van de 2e helft te gemakkelijk mee om. Hierdoor kregen we nog 2 tegen goals om de oren. In de 2e helft werden er door Peter 3 wissels ingebracht. Guido werd vervangen door Luuk, Ruben Oskam kwam er in voor Baruch en Reinier maakte plaats voor Rick.

 

Al met al geen wereldwedstrijd maar de punten zijn binnen.

Met deze overwinning staan we op een mooie 3e plek in de competitie.

 

Volgende week neemt het 2e van Rohda het thuis op tegen Siveo 2. Dit belooft een echte kraker te worden. Siveo, dat afgelopen zaterdag nog verloor van de nummer 1 WDS, staat nu met 2 punten minder onder Rohda.

 

Als laatste nog een tip voor Patrick Hans: Stap vooral niet in een Mini Cooper met 5 man!

Basisopstelling:                Verdediging: Bart, Patrick, Rik, Johan, Guido

Middenveld: Wouter, Niels, Reinier

Aanval: Roel v/d P, Baruch, Roel W

 

Wisselspelers:                  Rick, Luuk, Koen, Ruben

 

 

Groet, Roel Weerheim

mini cooper


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie