0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Steentje bijdragen aan bouw Rohda-kleedkamers

Steentje bijdragen aan bouw Rohda-kleedkamers

Door Beheerder | 17 maart 2013 | Nieuws

 

altBodegraven – Onder het motto ‘draag je steentje bij’ is Rohda’76 een actie gestart. Die is bedoeld om geld in het laatje te brengen voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers. De uitbreiding heeft de zaterdagderdeklasser hard nodig vanwege de groei die zij doormaakt. Voor de bouw heeft Rohda’76 bij de gemeente een omgevingsvergunning aangevraagd.
Als alles volgens plan verloopt, start de bouw rond de zomervakantie. Dan moet Rohda’76 wel de financiering rond hebben. De bouwkosten bedragen circa € 50.000. Gelukkig weet Rohda’76 zich gesteund door de Club van Honderd. Die neemt ongeveer de helft van de uitgaven voor zijn rekening. Maar er is meer nodig.
De ontbrekende euro’s wil Rohda’76 vergaren met steun van haar leden, sponsoren en het bedrijfsleven. ,,Die kunnen bouwpakketjes afnemen van respectievelijk € 50, € 100 en € 500. Ofwel, draag je steentje bij. Wie dat doet, wordt door Rohda’76 in het zonnetje gezet. Afnemers van zo’n pakket mogen ondermeer een uitnodiging voor een feestavond tegemoet zien. Ook krijgen zij een eervolle vermelding in de kantine en via een advertentie in een weekblad,’’ legt bestuurslid Benjamin Rutjens uit. Een commissie onder zijn voorzitterschap coördineert de activiteiten die geld moeten opleveren.

In de kantine staat een grote ‘barometer’. Die brengt de financiële tussenstand keurig in beeld. De digitale versie doet hetzelfde op www.rohda76.nl. Op deze website kan iedereen via Rohda TV de vorderingen rond de bouw volgen via het zogenaamde kleedkamerjournaal. De komende periode organiseert Rohda’76 tal van activiteiten. ,,Die hebben een tweeledig doel,’’ verklaart Rutjens. ,,Het is leuk om eraan mee te doen én ze leveren geld op. En het mooie is dat er ook al leden hebben toegezegd dat ze bij de bouw willen meehelpen.’’ Rond de jaarwisseling 2013-2014 hoopt Rohda’76 de nieuwe kleedkamers in gebruik te nemen. Meer informatie op www.rohda76.nl.

Op de foto bestuurslid Benjamin Rutjens: ,,Iedereen kan een bouwpakketje afnemen en zo een steentje bijdragen.’’ Foto Danny de Vries.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie