0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » “TAVV 2 – ROHDA’76 2 schieten weinig op met punt”
wedstrijdverslag 3

“TAVV 2 – ROHDA’76 2 schieten weinig op met punt”

Door Beheerder | 18 maart 2013 | Nieuws

De bespiegelingen vooraf waren duidelijk, zowel TAVV als ROHDA gooien hoge ogen in de 3e periode, wat voor TAVV de laatste kans op de nacompetitie zal zijn gezien de stand op de ranglijst, ook voor ons zou het zeer prettig zijn als we de 3e periode winnen. Toch staan we er op de ranglijst niet slecht voor om zo de nacompetitie te halen. Er gold voor beide ploegen dus maar een ding, WINNEN!

Opstelling: Bart, Rick, Maarten, Martin, Marius, Johan, Niels, Wouter, Joel, Ruben en Roel W

Wissel: (Tom, Patrick en Koen L)

1e helft

Onder barre omstandigheden, een straffe wind en een hobbelig veld, begonnen we goed aan de wedstrijd. Met de wind schuin tegen zette we TAVV goed onder druk en voetballend waren we beter. Echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Ruben was met zijn individuele acties en zijn lange lichaam lastig voor de defensie van TAVV. Afstandsschoten van Ruben, Marius en Niels leverden niet het gewenste resultaat op. Verdedigend stonden we buitengewoon goed, onder leiding van Martin die samen met de teruggekeerde Frouws hun mannetje stonden. Geflankeerd door Rik en Marius gaven we niets weg. Zo gingen we met een 0-0 stand rusten.

2e helft

Weinig reden tot paniek in de rust. Geduld en de wil om te winnen zouden genoeg moeten zijn om de ban in de tweede helft, met de wind schuin in de rug, te breken. Het spelbeeld veranderde in de 2e helft niet. Toch was het TAVV dan na 10 minuten een uitgelezen kans kreeg om de score te openen. Een zeldzaam slippertje achterin, opende de weg richting Bart, die zijn doel goed verkleinde, kon de spits niets anders doen dan de bal naast te schieten. Ook in deze helft weinig uitgespeelde kansen, waardoor het gevaar van de tegengoal altijd op de loer lag. Met Johan en Wouter als ijzervreters op het middenveld, de altijd diepgaande Joel en Roel W op de flanken kregen we TAVV niet kapot. Er restte niets anders dan geen goal tegen krijgen en genoegen nemen met een punt. Op 2 corners tegen vlak voor tijd na, slaagden we glansrijk voor deze missie.

Volgende week spelen we een kraker tegen Be Fair 2, Be Fair staat 2e op 4 punten, gezien het Feit dat SIVEO ons op 3 punten volgt is winst essentieel!

We kunnen u steun hierin hard gebruiken!

Niels Uithol

wedstrijdverslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie