0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van den Oudenrijn helpt Rohda’76

Van den Oudenrijn helpt Rohda’76

Door Beheerder | 25 maart 2013 | Nieuws

Rohda’76 krijgt bij de bouw van twee nieuwe kleedkamers hulp van Van den Oudenrijn. Dit bijna 100-jarige timmer- en aannemersbedrijf uit Bodegraven levert en plaatst de houten kozijnen tegen gunstige condities. ,,We zijn blij dat Van den Oudenrijn ons wil helpen bij het bouwen van de twee kleedkamers. Die deskundigheid en adviezen kunnen we goed gebruiken,’’ blikt verenigingsvoorzitter Arjan Griffioen vooruit op de samenwerking.

Wat Rohda’76 en Van den Oudenrijn van elkaar mogen verwachten, staat opgetekend in een overeenkomst. Daaronder hebben Griffioen en bestuurslid Ton Böhmer hun handtekening gezet namens Rohda’76. Rob van den Oudenrijn tekende namens het gelijknamige timmer- en aannemersbedrijf. Rond de jaarwisseling 2013-2014 hoopt Rohda’76 de nieuwe kleedkamers in gebruik te nemen.
Meer informatie op www.rohda76.nl.

alt

Rohda’76 en timmer- en aannemersbedrijf Van den Oudenrijn ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst. Vlnr Ton Böhmer, Arjan Griffioen en Rob van den Oudenrijn.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie