0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Winst ontglipt Rohda’76

Winst ontglipt Rohda’76

Door Beheerder | 10 maart 2013 | Nieuws

Het is Rohda’76 niet gelukt om definitief een streep te zetten onder een reeks van tegenvallende resultaten. Tegen laagvlieger Ariston’80 bleven de Bodegravers steken op 1-1. Net als in de drie voorgaande wedstrijden gaf Rohda’76 de met moeite verkregen voorsprong uit handen. Dat was jammer, want het team van Koos Disseldorp verdiende de overwinning. De ploeg combineerde net iets makkelijker dan de gasten uit Delft.

Op het kunstgrasveld – het hoofdveld was te drassig – domineerde Rohda’76. Dat vond Artiston’80 prima. De opponent hield veel mensen voor het eigen doel en probeerde op die manier het aanvalsspel van Rohda’76 te ontregelen. Die spelopvatting leidde een week eerder tot een verrassende overwinning op koploper Floreant. Door die compacte verdediging waren voor de rust alleen Pascal Hellingerwerf en Dick van Dam met schoten uit de tweede lijn nog het dichtst bij een treffer.

De bevrijdende 1-0 viel pas een kwartier voor tijd. Een aanval die op niets leek uit te draaien, promoveerde Chris Nap met ferme poeier alsnog tot een doelpunt. Toch lukte het Rohda’76 niet om de wedstrijd in het slot te gooien. Vlak voor tijd verzilverde Ariston’80 zo’n beetje de enige kans die het deze wedstrijd creëerde, 1-1. Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Leiden. Om 14.30 zet de scheidsrechter de twee ploegen aan het werk.

alt

Middenvelder Joost Kwakernaak namens Rohda’76 aan de bal. 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie