0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Draag je steentje bij
djsb rohda

Draag je steentje bij

Door Beheerder | 9 april 2013 | Nieuws

Misschien heb je het al ergens gelezen of gehoord, aanstaande zaterdag speelt het 1e elftal om 14.30 uur de derby tegen Zwammerdam. Rondom deze wedstrijden worden een aantal activiteiten georganiseerd. Dit alles zal in het teken staan van de actie ”Draag je steentje bij”. De actie om het geld voor de extra kleedkamers bij elkaar te halen.

 

Zo is er na de wedstrijd een grote verloting met tientallen prijzen. Van een lekkere taart van Ko van Daalen tot mooie sportkleding van Asics. Maar je maakt ook kans op prijzen zoals een digitale camera, een printer en zelfs een gloednieuwe laptop! Ook verloten we een ‘special price’, wat deze prijs inhoud word zaterdag bekend gemaakt. Zaterdag heb je de hele dag om loten te kopen á € 2,50 per stuk. Hoe meer loten je koopt, hoe groter de kans is dat je naar huis gaat met bijvoorbeeld een mooie laptop. De loting zal na de wedstrijd plaatsvinden. Je dient zelf aanwezig te zijn om je prijs in ontvangst te kunnen nemen.

 

Naast deze verloting zijn er nog meer activiteiten. Om 13.15 uur speelt het 40+ team van Rohda een speciale voorwedstrijd tegen het 40+ team van Zwammerdam. Leuk om te zien wie deze wedstrijd zal winnen! De opkomst van de spelers van Rohda en Zwammerdam zal ook een extra glans krijgen. Er lopen namelijk jeugdspelers van Rohda en Zwammerdam met de eerste elftal spelers mee. Deze jeugdspelers zullen in de rust tevens een shoot out doen tegen elkaar.

 

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Slagerij Gelderblom zal namelijk verse broodjes hamburger, saté en warme beenham verkopen!

 

De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door PARTi XL. 

 

De entree voor niet-leden bedraagt € 2,-. Uiteraard gaan de leden van Rohda gewoon gratis naar binnen. 

 

Naast deze mooie derby zijn er dus nog genoeg andere redenen om zaterdagmiddag naar het Rohda veld te komen. Het beloofd een mooie middag te worden. 

djsb rohda

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie