0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Festiviteiten zaterdag 13 april groot succes
Feest 13 apr 13

Festiviteiten zaterdag 13 april groot succes

Door Beheerder | 17 april 2013 | Nieuws

Het kon niet beter. De uitstekende voorbereiding, het meer dan goede resultaat tegen ‘Damme’ en het schitterende weer waren de ingrediënten voor de actie in het kader van ‘Draag je steentje bij’.

 

De actie kreeg al vroeg op de dag gestalte door alle versieringen in en rondom de kantine. De diverse prijzen voor de verloting dienden als trigger om zoveel mogelijk loten te verkopen, en met succes.

 

Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers bracht de loterij na Rohda’76 – V.V. Zwammerdam een erg mooi bedrag op. Het kansspel, georganiseerd door de activiteitencommissie en Rohda Business Club, leverde een bedrag op van € 2.200,-. De totale opbrengst van de festiviteiten op zaterdag 13 april is € 3.100,-. Dat is inclusief het bedrag van de barbecue namens Slagerij Gelderblom.

 

Een mooie opsteker voor de bouw van de twee nieuwe kleedkamers. Verder kunnen we terugkijken op een geslaagde dag, waarbij jong en oud haar steentje bijdroeg. De jeugd liep met de spelers van Rohda’76 en V.V. Zwammerdam mee het veld op en PARTi XL zorgde voor de muzikale omlijsting.

 

RBC doet een duit in het zakje

Ook de Rohda Business Club liet zich niet onbetuigd afgelopen zaterdag. Naast medeorganisator van de dag deed de stichting ook een duit in het zakje. Oscar Zoomers van Kindereiland, Willem Zuyderduyn (Rabobank Rijn en Veenstromen) overhandigden een cheque ter waarde van € 2.000,- aan voorzitter Arjan Griffioen. Erik Dijk en Danny de Vries van de RBC gaven aan dat de business club nog een actie in petto heeft voor de bouw, maar daarover later meer.

 

Dank namens het bestuur

Het bestuur van Rohda’76 bedankt alle vrijwilligers die betrokken waren bij de organisatie. Een dag waar Rohda’76 trots op mag zijn. Enkele reacties onderstrepen dat gevoel.

 

‘Een dag waarin Rohda heeft laten zien dat het in de organisatie haar mannetje kan staan.’

 

‘Hulde aan de activiteitencommissie en alle leden die zich zaterdag als vrijwilliger hebben onderscheiden.’

 

‘Perfect geregeld en uitgevoerd!’

 

Het positieve gevoel nemen we mee richting de komende acties in het kader van de nieuwe kleedkamers. De bouwthermometer staat al op 30.950,-

 

Heb jij ideeën voor en soortgelijke actie, die veel geld in het laatje brengt? Laat het ons weten via bouw@rohda76.nl of bel (06) 28 95 94 82. Ook op www.rohda76.nl is meer informatie te vinden over de actie.

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van Rohda’76

 

 

Benjamin Rutjens

Feest 13 apr 13

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie