0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Ongeïnspireerd MB1 laat dure punten liggen bij CKC
voetbal7

Ongeïnspireerd MB1 laat dure punten liggen bij CKC

Door Beheerder | 7 april 2013 | Nieuws

De MB1 heeft zich verslikt in de strijd om het kampioenschap. In Rotterdam speelden de meiden met 1-1 gelijk tegen de nummer vier CKC. Omdat SVS en Floreant wel wonnen, is de strijd om de titel enorm spannend. Rohda heeft nog steeds de minste verliespunten, maar heeft nog vier lastige wedstrijden te spelen. Bovendien zit het de meiden de laatste tijd niet mee en is er momenteel ook net even niet de vorm die nodig is.
De meiden waren vooraf nog gewaarschuwd na een slappe doordeweekse training. Ook speelt het team momenteel net even niet met het gewenste vertrouwen, waardoor er soms meer tegen zichzelf wordt gevoetbald dan tegen de tegenstander. Toch leek er in de uitwedstrijd ondanks de slappe vertoning meer in te zitten dan een punt. In de eerste helft was Kayleigh bij twee tegenstoten alert en gaven we verder niets weg. Zelf kregen we ook niet heel veel kansen, maar Valerie maakte wel de 0-1. Uit een vrijwel onmogelijke hoek schoot zij de bal fantastisch tegen de touwen.
In de rust werd er nogmaals benadrukt dat er uit een ander vaatje getapt moest worden ondanks de voorsprong. Toch was het binnen luttele minuten al gelijk. De bal ging onderkantlat achter de lijn en sprong terug het veld in, waardoor er enige twijfel was. De treffer werd toegekend (1-1), waarna Rohda iets beter in de wedstrijd leek te komen, maar zonder echte overtuiging. Bovendien was er binnen het veld niet de saamhorigheid, waarmee de meiden dit seizoen zo vaak wedstrijden over de streep wisten te trekken. Wel hadden we het duel in winst kunnen omzetten. Valerie, Esmee en Julia wisten hun kansen echter niet om te zetten in de winnende. Hierdoor is de strijd enorm spannend geworden. Maandag spelen we uit bij Soccer Boys, zaterdag volgt dan de topper tegen Floreant. Het zal een helse klus gaan worden, zeker gezien het niveau van de laatste twee wedstrijden. Toch blijven we met vertrouwen en plezier uitkijken naar de laatste wedstrijden van dit seizoen, dat sowieso al hartstikke goed is verlopen wat betreft de prestaties.

voetbal7


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie