0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 zet reuzenstap richting nacompetitie
wed verslag4

Rohda 2 zet reuzenstap richting nacompetitie

Door Beheerder | 9 april 2013 | Nieuws

Vandaag stond de wedstrijd tegen kampioen WDS 2 op het programma. Met nog 3 wedstrijden te gaan is nacompetitie in zicht. Tijdens de bespreking werd nog maar eens benadrukt dat dit geen gemakkelijke pot zou worden. Na het verlies van vorige week tegen Zevenhoven zou de trainer van WDS zijn mannen aansporen er toch nog wat van te maken.

 

We traden aan in de volgende opstelling: Bart – Patrick, Maarten, Martin, Rik – Wouter, Niels, Joël – Roel, Baruch, Jaap. Van de gretigheid waarmee we de wedstrijd tegen Be Fair begonnen was weinig te merken. Dit werd mede veroorzaakt door de straffe tegenwind die er voor zorgde dat we er soms moeilijk uitkwamen. Op het middenveld werd soms onnodig balverlies geleden. Daarnaast kon WDS niets creatievers bedenken dan de lange bal te spelen, wat voor een aantal gevaarlijke situaties voor ons doel leidde. Gelukkig bereikten we zonder al te veel kleerscheuren de rust, waarna we ons op konden maken voor een heerlijke 2e helft met de wind in de rug voetballen.

 

De 2e helft kwamen we een stuk scherper uit de startblokken dan de 1e helft. We zetten WDS goed onder druk, waardoor ze er nauwelijks uit konden komen. Na een aanval uit het boekje over verschillende schijven schoot Baruch de 0-1 binnen. De koppies gingen bij WDS omlaag, maar we waren ons er van bewust dat dit maar schijn kon zijn. We bleven druk zetten op de verdediging van WDS. Toch leek het Maarten nodig in te grijpen. Na vakkundig de aanvoerder van WDS met een kopstoot van het veld te laten vertrekken, leek het verzet gebroken. Joël schoot knap de 0-2 binnen, waarna Roel er 0-3 van maakte. De wedstrijd leek gespeeld en iedereen begon zich maar vast op te maken voor de 3e helft. Het was echter nog niet zo ver, want Wouter schoot na een fantastische combinatie door het hart van de verdediging de 0-4 binnen. Jammer genoeg kon Martin het niet laten vlak voor tijd nog een penalty weg te geven die door de spits van WDS koel met een “Panelka” werd binnengeschoten: 1-4. De eer van WDS was nog gered.

 

Deze 1-4 was dik verdiend en een reuzenstap richting nacompetitie. Aangezien Be Fair verloor van Siveo stijgen we zelfs een plek en kunnen we als 2e eindigen.

 

Op 27 april staat de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven op het programma. Bij winst zijn we verzekerd van nacompetitie. Uiteraard kunnen we u steun daarbij goed gebruiken!

 

Martin Lok
wed verslag4

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie