0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA D1-Bergambacht D1
wedstrijdverslag 4

ROHDA D1-Bergambacht D1

Door Beheerder | 7 april 2013 | Nieuws

Na de winst vorige week op BVCB ( 4-0) stond vandaag de wedstrijd tegen Bergambacht op het programma. Het was de hoofdwedstrijd van de dag in de middag om kwart over twee. Dat kon je ook wel zien. Normaal hebben we geen last van gebrek aan belangstelling maar het was deze middag behoorlijk druk. Die vele belangstelling is voor de boys iets onwennigs en op sommige momenten zag je dat een beetje terug. Wel terecht, want de ploeg staat vanaf het begin van de competitie bovenaan in de eerste klasse.

De vorige wedstrijd tegen Bergambacht was de wedstrijd van de gemiste kansen en een 3-0 overwinning. Ook deze wedstrijd waren er weer genoeg mogelijkheden maar ook nu was de afwerking weer niet optimaal. Echter was het veldspel in weken niet zo sterk als vandaag. De ploeg speelde bij vlagen echt geweldig voetbal en naast het lekkere zonnetje kon het publiek genieten van mooie aanvallen.

Net als de vorige wedstrijd was ook nu weer Dave in de eerste helft de grote animator. Met een prachtige solo en een schitterend uitgespeelde aanval was hij verantwoordelijk voor de twee doelpunten in de eerste helft. De ploeg kwam vrij snel op 1-0 maar kreeg tegen de verhouding in de gelijkmaker van Bergambacht om de oren. Overigens wel na een prachtig uitgespeelde aanval. Vooral de afwerking van de aanvaller van Bergambacht was van grote schoonheid. Vlak na de gelijkmaker was ROHDA even van slag, achter al vrij snel herstelde de boys zich.

In de tweede helft was het de prima spelende Daniel die de 3-1 liet aantekenen na een voorzet van Allard. Na deze goal kregen we nog een groot aantal kansen maar de afwerking ontbrak.

Weer drie punten dichterbij het grote doel. Komende zaterdag weer een thuiswedstrijd ditmaal tegen een tot nu toe onbekende tegenstander n.l. Groeneweg. Ook hier moeten we weer de concentratie opbrengen die we vandaag hadden. Vooral verdedigend blijft t erg sterk, hopen dat de aanvallers gelukkiger zijn in de afronding. Komt allen!!!

Teeuwe Poot

wedstrijdverslag 4


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie