0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 als sterk collectief

Rohda’76 als sterk collectief

Door Beheerder | 7 april 2013 | Nieuws

Tegen Floreant kwam Rohda’76 uitstekend voor de dag. Niet alleen de verdienstelijke 1-1 spreekt tot de verbeelding, maar vooral de manier waarop het elftal zich presenteerde. De mannen van Koos Disseldorp voetbalden als een sterk collectief. En dat was vooral de winst tegen Floreant, dat bijna het gehele seizoen de ranglijst aanvoerde. De Boskopers verspeelden in de laatste weken de nodige punten en moeten nu Be Fair op de eerste plaats voor zich dulden.

Het uurwerk van de scheidsrechter had vijftien minuten weggetikt toen Rohda’76 tegen een onnodige achterstand aankeek. Een te korte terugspeelbal van Nick Winkel strafte de thuisclub genadeloos af, 1-0. Niet veel later zette Chris Nap zijn handtekening onder de meer dan verdiende gelijkmaker, 1-1. Met een beetje geluk had er in de tweede helft voor Rohda’76 nog meer in gezeten, maar uiteindelijk stapten de twee ploegen met ieder één punt van het veld. Komende zaterdag komt ‘buur’ Zwammerdam naar Bodegraven.
Rohda’76 grijpt de interessante derby aan om tal van activiteiten te organiseren.
De wedstrijd begint om 14.30 uur.

alt

Chris Nap haalt uit op het doel van Floreant. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie