Home » Rohda’76 E3 – SV Nieuwkoop E4 5-2
IMG 3482 800x600

Rohda’76 E3 – SV Nieuwkoop E4 5-2

Door Beheerder | 7 april 2013 | Nieuws

Zowaar weer eens een thuiswedstrijd op het programma de laatste thuiswedstrijd was al weer 4 maanden geleden op 08-12-2012.

En het was gelijk weer een belangrijke wedstrijd de strijd ging vandaag om plek 5.

En om op die plek te komen moesten we vandaag Nieuwkoop verslaan iets wat op voorhand niet onmogelijk is want uit bij Nieuwkoop hadden we met 0-4 gewonnen.

Maar zo als altijd waken we voor onderschatting want uitslagen zeggen niet altijd wat.

En dat bleek ook wel weer zo, want Nieuwkoop begon goed aan de wedstrijd en het duurde ook niet al te lang of de bal lag al snel achter Anouk de Jager in het mandje ,door een eigendoelpunt van Rob Schlingmann (van richting veranderd voorzet) 0-1 .

Maar vanaf dat moment lieten de jongens zien waarom zei dit seizoen zijn geselecteerd voor hoogste opleidingsteam , ze schotelde de aanwezig mensen (waaronder een zware delegatie van Rohda’76) een prachtige wedstrijd voor met goed verzorgd positie spel.

Na een paar prachtige aanvallen die in schoonheid stranden was uit eindelijk toch raak via Jason van Tilborg een terechte 1-1.

De jongens bleven door gaan en werden steeds gevaarlijker en de 2-1 bleef ook niet lang uit en het was uiteindelijk Djonno de Vries die een mooie aanval mocht afronden .

Vlak daarna kwam nieuwkoop toch weer op gelijken hoogte door een mooie aanval en ook deze werd van richting veranderd dit keer was het Stijn Kooistra de ongelukkige 2-2

Maar nog voor rust kwam Rohda’76 voor de tweede keer op voor sprong dit keer was het Giovanni van Dijk die van uit een corner de bal voor zijn linker kreeg en hard uit haalde 3-2

Na de limonade begon het langzaam 1 richtings verkeer te worden voordat nieuwkoop over de middenlijn was had rohda al weer bal bezit dit onder aanvoering van Wessel van de Have (wat een ongeloofelijke inzet en werklust).Na een paar gemiste kansen was het weer Djonno de Vries die de 4-2 op het bord bracht .Met nog een kleine acht minuten te gaan waren de krachten op bij Rohda’76 en begon zowaar Nieuwkoop te drukken maar echt in gevaar kwamen we niet.In de slot minuut vergrootte Rohda’76 zelfs de voorsprong met een achterwaardse kopbal van Giovanni van Dijk 5-2.

Ik wil jullie een zeer groot compliment maken met het vertoonde spel.

Volgende week komt de koploper op bezoek ,beloofd een mooie pot te worden.