0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 en de media
persbericht

Rohda’76 en de media

Door Beheerder | 29 april 2013 | Nieuws

Wie de plaatselijke kranten openslaat of nieuwssites aanklikt stuit vaak op berichten over Rohda’76. Ja ja, onze vereniging is vaak prominent in het nieuws. Begrijpelijkerwijs gaat het vaak over de prestaties van het eerste elftal. Een verslag met een actiefoto erbij. Je kent het wel. Soms gaat het over andere onderwerpen. Een terugblik op een sponsoravond bijvoorbeeld. Of de aankondiging van een actie die geld moet opleveren voor de bouw van de twee nieuwe kleedkamers. Een impressie van de nieuwjaarsreceptie is er nog zo een.

 

Het is mooi om te zien dat we aan het einde dit het seizoen de eerste kampioenen weer mogen begroeten. Dat is iets om trots op te zijn. Zeker voor de kampioenen zelf. Die willen dat wel van de daken schreeuwen. En in de krant zetten. Dat begrijpen wij. Toch is het niet de bedoeling om zelf de pers te benaderen met berichten, verslagen en foto’s.

 

Namens het bestuur van Rohda’76 verzorgt Ad van den Herik de contacten met de pers. Mail wat je te melden hebt naar hem: herik020@planet.nl. Dan zorgt hij ervoor dat jullie mooie nieuws in de juiste vorm bij onze perscontacten terechtkomt. Dit geldt niet alleen voor kampioenschappen, maar ook voor andere nieuwswaardige feiten. Bijvoorbeeld de aankondiging van een bijzondere sponsorloop, een uniek uitstapje, een trainingskamp. Noem maar op. Een garantie voor plaatsing krijgt Rohda’76 natuurlijk nooit. Dat is een verantwoordelijkheid van de afzonderlijke redacties. Die kunnen soms iets niet nieuwswaardig genoeg vinden of de voorkeur geven aan het publiceren van andere onderwerpen.

 

Het bestuur van Rohda’76

persbericht


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie