F6 13 apr 13

Rohda’76 F6 – Lekkerkerk F6

Door Beheerder | 14 april 2013 | Nieuws

Met de temperatuur in de dubbele cijfers was het mooi weer om te voetballen.

Met op de vrijdag nog het vooruitzicht van een ‘speler’ te kort was Jonathan er gelukkig op de zaterdag wel bij en waren we compleet voor de wedstrijd tegen Lekkerkerk F6.

De wedstrijd startte iets verlaat en om 09:45u nam Rohda de aftrap van de wedstrijd.

We begonnen ‘sterk’ en na 1 minuut spelen caramboleerde Jorrit de paal van het doel van Lekkerkerk. Na deze voortvarende start was het Justin welke kort hierna de score opende voor Rohda (1-0). Niet veel later kreeg Justin wederom een kans met een afschotschot maar deze trof de paal.

Het één richtingsverkeer van Rohda op het doel bleef en na 8 min. spelen deed Jonathan ook een duit in het zakje en scoorde de 2-0 voor Rohda.

Ook een inzet van Jorrit werd beloond en de 3-0 werd gescoord middels een ‘lopje’ over de keeper.

Net voor het rustsignaal was het Jonathan welke bijna de voorsprong vergrootte maar de keeper van Lekkerkerk dacht hier anders over.

Met een 3-0 voorsprong gingen we de rust in.

Het beeld tijdens de 2e helft was anders dan in de eerste helft. Het spel was in eerste instantie rommeliger en concentreerde zich meer op het middenveld. Desondanks opende Jorrit de score voor de 2e helft en bracht de 4-0 op het bord.

Lekkerkerk daarentegen kwam wat beter in het spel en deed iets terug door de achterstand te verkleinen naar 4-1.

Voor Lekkerkerk mocht het uiteindelijk niet meer baten.. Nadat Jorrit al een paar keer gevaarlijk voor het doel van Lekkerkerk kwam werd zijn inzet beloond met zijn 3e doelpunt en bracht hiermee de eindstand op 5-1.