Home » Rohda’76 F6 – RVC’33 F5
DSC04406 800x600

Rohda’76 F6 – RVC’33 F5

Door Beheerder | 7 april 2013 | Nieuws

Met een zonnetje aan de lucht waren de jongens zeker gebrand op een goed resultaat aangezien we de vorige keer met 5-1 hadden verloren.

De wedstrijd startte iets verlaat en om 11:06 nam Rohda de aftrap van de wedstrijd.

We begonnen, zoals eigenlijk iedere wedstrijd, voortvarend en na 2 minuten spelen had Pepijn al de eerste kans op een doelpunt.

Niet veel later kwam Jonathan voor het doel en schoot Rohda (voor op dat moment) verdiend naar een 1-0 voorsprong.

Rohda hield een overwicht op het veld en ging door en Jonathan kwam tot 2x toe voor de keeper maar het bleef 1-0. RVC daarentegen kwam deed iets terug en kwam voor het doel van Rohda maar Marc voorkwam met een goede redding een doelpunt van RVC

Het spel golfde heen en weer en de ploegen waren zeker aan elkaar gewaagd, waarbij Rohda toch in de eerste helft een zekere vorm van overwicht had.

Net voor rust kwam Justin alleen voor de keeper van RVC maar ook deze poging liep op niets uit.

De 2e helft begonnen we met het idee dat als we dit volhielden we met de winst naar huis zouden gaan, maar niets was minder waar.

Nadat Justin uit een genomen hoekschop van Jurrian vervaarlijk voor het doel was, was het de beurt van RVC en na 10 minuten spelen werd het 1-1.

Na de spelhervatting werd er een waar offensief ingezet door Rohda. Het doel van RVC werd meerdere malen bestookt. Zelf een genomen hoekschop van Jurrian trof bijna doel (kwam op de paal) . Dit alles voorkwam niet dat RVC even later op een voorsprong kwam 1-2.

Misschien werden de mannen moe of stond ‘de wind verkeerd’…. maar niet veel later werd het verzet gebroken en RVC maakte de eindstand op 1-3.

Mannen…, desondanks een goede/leuke sportieve wedstrijd waarin we zeker aan elkaar gewaagd waren.

Spelers:                               Marc Janmaat, Thijs van Oosterom, Jurrian Verstoep, Niels Huisman, Pepijn vd

Have, Jochem de Vrij , Jonathan de Graaf (1x), Justin Stigter.