0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 tankt zelfvertrouwen voor spannend slot

Rohda’76 tankt zelfvertrouwen voor spannend slot

Door Beheerder | 14 april 2013 | Nieuws

Met een klinkende 5-1 overwinning op Zwammerdam bewees Rohda’76 zichzelf een uitstekende dienst. Door de verdiende driepunter op Damme blijven de Bodegravers nadrukkelijk in beeld voor de derde plaats in de eindrangschikking. Een plek die een ticket oplevert voor deelname aan de nacompetitie.

Al royaal voor aanvang van de derby heerste er een uitgelaten sfeer op sportpark De Broekvelden. De activiteitencommissie van Rohda’76 greep het toch al interessante affiche van deze broederstrijd aan om er nog wat feestelijkheden aan toe te voegen. Dit met als doel extra geld in het laatje te brengen voor de financiering van twee nieuwe kleedkamers.

 

Aanvankelijk leek Zwammerdam het Rohda-feestje te festeren. Na amper 60 tellen namen ‘de groenen’ brutaal de leiding door Toine Kremer, 0-1. ,,We raakten door die snelle achterstand niet in paniek en dat is de verdienste van deze ploeg,’’ prees Koos Disseldorp de weerbaarheid van zijn jeugdige elftal. De coach zag zijn volgelingen nog in de eerste helft orde op zaken stellen. Eerst zorgde Pascal Hellingerwerf voor 1-1. En na een aanval uit het boekje kopte Arnoud Troost de thuisclub naar 2-1. Niet minder fraai was de pegel waarmee de jonge aanvoerder Tim van der Werf de 3-1 op het scorebord schilderde.

In de tweede 45 minuten consolideerde Rohda’76 de voorsprong en gaf die met twee doelpunten van Arnoud Troost nog wat extra glans, 5-1. 

Komende zaterdag speelt Rohda’76 weer in eigen omgeving. Dan komt Oegstgeest naar Bodegraven. Ook die wedstrijd begint om 14.30 uur.

alt

Arnoud Troost zet de defensie van Zwammerdam op het verkeerde been. De aanvaller maakte drie doelpunten. Foto: Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie