Home » Soccer Boys F8 – Rohda’76 F4M
voetbal21

Soccer Boys F8 – Rohda’76 F4M

Door Beheerder | 14 april 2013 | Nieuws

Deze week een probleemloze overwinning voor de meiden van MF4. De Soccer Boys speelden niet goed samen en met rust stonden onze meiden met 0-2 voor door 2 doelpunten van Richella Oosterhof. Na rust dwarrelde een hoekschop van Tessa Barendrecht “zomaar” het doel in: 0-3. De jongens van Soccer Boys wisten hun eer te redden en maakten er uiteindelijk – ook weer met een gelukje – 1-3 van. Opmerkelijk was, dat vooral de jongere speelsters van MF4 (Julia, Ouiamme en Stasja) zich vandaag van hun beste kant lieten zien; ga zo door, meiden!
Volgende week thuis de spannende wedstrijd tegen TOGB. Wie erbij wil zijn, moet wel vroeg z’n bed uit: aftrap 08:30!