0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Topscheidsrechters sparren met sponsoren van Rohda’76
Rohda76.Scheidsrechters 800x600

Topscheidsrechters sparren met sponsoren van Rohda’76

Door Beheerder | 1 april 2013 | Nieuws

Voor het tweede achtereenvolgende jaar biedt Rohda’76 al haar sponsoren een interessante netwerkavond aan. Vorig jaar liet NOS-verslaggever Kees Jongkind de sponsoren zien hoe concurrentie hun eigen positie kan versterken.  Op maandag 22 april zijn er drie topscheidsrechters te gast op sportpark De Broekvelden: Kevin Blom, Jan Wegereef en Tom van Sichem. Het succesvolle trio deelt graag zijn ervaringen met de financiële weldoeners van Rohda’76. 

Je moet wel stevig in je schoenen staan om in een kolkende Kuip publiekslieveling Pellè een gele kaart voor te houden. Of in de Arena een strafschop te geven aan de bezoekende partij. Nog eentje: in een fractie van een seconde beoordelen of een bal wel of niet over de lijn is geweest. Een cruciale beslissing die bepaalt of een Europese topclub zich wel of niet kwalificeert voor de kwartfinales van de Champions League. Miljoenen toeschouwers die via televisiebeelden meekijken over je schouder en een mening hebben over jouw optreden en beoordelingen.

Deze en nog veel meer eigenschappen worden gevraagd van Europese topfluitisten. De drie bijzondere gastsprekers delen graag hun ervaringen met alle clubsponsoren. Daar blijft het niet bij. Via een ludieke, maar o zo leerzame quiz, trekt het trio een parallel tussen topsport en het bedrijfsleven. Zij laten in een ongedwongen ambiance zien hoe je meer kunt bereiken door met elkaar samen te werken. De avond begint om 19.30 uur. Ook vertegenwoordigers van bedrijven en ondernemingen die Rohda’76 niet sponsoren, zijn van harte welkom.

Aanmelden kan via sponsoring@rohda76.nl of telefonisch bij Benjamin Rutjens via 06-28959482.

De topscheidsrechter Kevin Blom, Jan Wegereef en Tom van Sichem stellen zichzelf voor op dit filmpje 

Kijk op de pagina Rohda TV voor de film

Rohda76.Scheidsrechters 800x600


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie