0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Topscheidsrechters spelen open kaart bij Rohda-sponsors

Topscheidsrechters spelen open kaart bij Rohda-sponsors

Door Beheerder | 25 april 2013 | Nieuws

Nog gezien dat Vitesse-verdediger Kalas afgelopen zondag hands maakte in de wedstrijd tegen Feyenoord? Nee? Scheidsrechter Nijhuis wel. Tenminste, tijdens de wedstrijd. Na afloop zag hij de beelden terug. Toen moest de fluitist concluderen dat hij er naast zat. Supporters met een Feyenoord-hart zullen de arbiter de misser niet aanrekenen, maar staf, spelers en aanhangers van de Arnhemmers baalden zichtbaar van de verkeerde beoordeling. Die luidde de 1-0 voor de Rotterdammers in. Misschien beslissend voor de tweede plaats in de eindstand van de eredivisie die recht geeft op het voorportaal van de Champions League, het Europese miljoenenbal.
Ja, van scheidsrechters aan de top wordt veel gevraagd: autoriteit, scherp waarnemingsvermogen, stressbestendigheid, optimale conditie, verbale bedrevenheid. Noem maar op. Kevin Blom, Jan Wegereef en Tom van Sichem bevestigden dit beeld. Het trio was op uitnodiging van Rohda’76 te gast op de sponsoravond. Daar kwamen zo’n 50 financiële ondersteuners van de vereniging én genodigden op af. Behalve dat de drie topfluitisten hun ervaringen deelden met ‘de zaal’, speelden zij ook een ludieke kennisquiz met de sponsoren, gericht op onderlinge samenwerking. Vanzelfsprekend kregen de aanwezigen ook de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje elkaar beter te leren kennen.

alt

De topscheidsrechters (vlnr) Kevin Blom, Jan Wegereef en Tom van Sichem bij Rohda’76. Foto Danny de Vries.

Foto’s van deze avond Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie