0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Update ‘Draag je steentje bij’ : bouwthermometer in de lift

Update ‘Draag je steentje bij’ : bouwthermometer in de lift

Door Beheerder | 11 april 2013 | Nieuws

Begin februari startte de financiële commissie met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers. Zes enthousiaste leden (Ad van den Herik, Wijno Verweij, Erik Dijk, Coen van Meijeren, Tim van Rijn en Benjamin Rutjens) komen tweewekelijks bij elkaar om de voortgang van de actie te bespreken. In de tussenliggende periode is er veel gebeurd.

Bestuur vraagt om commitment

De maand maart stond in het teken van informeren en activeren. Alle bestuursleden spraken persoonlijk zoveel mogelijk leden over de bouwplannen en over de manier waarop ieder lid zijn of haar steentje kan bijdragen. Naast een financiële bijdrage kunnen we ‘handjes’ ook goed gebruiken voor de bouw.

Kleedkamerjournaal

Op Rohda-tv volgde al snel een teaser van het ‘Kleedkamerjournaal’, waarin zoveel mogelijk vordering van de actie in beeld worden gebracht. Mede dankzij Danny de Vries is het eerste deel van de serie een feit. Dus schrik niet als er een cameraman op ons complex rond loopt. Het is voor het goede doel.

 

Glas meer dan half vol

De bouwthermometer in de kantine en op de website is al over de helft. Mede dankzij de gulle bijdrage van de Club van Honderd kreeg de actie een zet in de goede richting. Daar kwamen deze week enkele mooie bedragen bij.

The ‘Black & White party’ van 30 maart had een tweeledig doel. Naast een bijdrage aan het trainingskamp voor de dames ging de andere helft naar de bouw van de kleedruimtes. Met een mooi bedrag van € 500,- als resultaat voor ‘Draag je steentje bij’. Rohda’76 dankt de organisatie van het feest voor de zeer geslaagde avond en de donatie voor de nieuwbouw.

Ook de nieuw-geopende rekening stroom langzaam vol met giften van weldoeners. Inmiddels staat het saldo op € 350,-. Dat zijn toch al drie ‘kruiwagens’ en één ‘emmer’, maar er is ruimte voor meer ‘financieel bouwmateriaal’. Wil je een pakketje afnemen? Kijk dan op www.rohda76.nl.

Activiteiten door en voor Rohda

Je hebt het waarschijnlijk al gezien in de kantine, de website of op Social Media. Zaterdag 13 april komt V.V. Zwammerdam op bezoek en die dag staat bomvol activiteiten. Ook met het oog op #DJSB. Alle lof voor onze Rohda Business Club en activiteitencommissie, want hier zitten wat voorbereidingsuurtjes in. Het toppunt is de loterij aansluitend op de wedstrijd met schitterende prijzen. Aan de inwendige mens is ook gedacht met een heerlijke barbecue van Slagerij Gelderblom en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door PARTi XL Dus kom langs en neem familie, vrienden en kennissen gerust mee.

De A1 en Rohda 6 gaan zich inspannen om een actie voor de jeugd op touw te zetten. Dit plan zit nog in de opstartfase, maar het wordt iets zoals de vlaaienactie. Zodra er een plan van aanpak ligt volgt er meer informatie.

We zoeken nog handjes

De activiteitencommissie heeft nog meer ideeën om geld in te zamelen, maar kan nog wat handjes gebruiken. Ook voor andere activiteiten, zoals de Nacht van Rohda. Dus wil je helpen bij de organisatie van een evenement? Laat het ons weten via info@rohda76.nl of geef het door aan één van de bestuur- of commissieleden.

Veel vrijwillgersenquetes zijn binnen, maar nog niet van iedereen. Wil je de vereniging op welk gebied dan ook uit de brand helpen? Vul het formulier in en geef deze af in de commissiekamer of mail hem naar info@rohda76.nl.

Fondsaanvragen

Naast de inbreng van leden en financiële weldoeners doen wij ook een beroep op enkele fondsen. Onze hoofdsponsor, Rabobank Rijn en Veenstromen, ontving een verzoek van Rohda’76 voor het stimuleringsfonds. Het VSBfonds heeft ook een aanvraag in behandeling. We hopen vanaf week 18/19 een reactie te ontvangen.

Hoe draag jij je steentje bij?

Genoeg mogelijkheden dus om jouw vereniging te helpen de bouw te realiseren. Met alle kleine beetjes zijn wij zijn dankbaar. Wordt vervolgd…

Met sportieve groet,

Namens het bestuur Rohda’76

Benjamin Rutjens

Sponsorzaken/ financiële commissie


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie