0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 20 april : De cijfers en foto’s
R1 20 apr 13

Zaterdag 20 april : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 20 april 2013 | Nieuws

Om maar gelijk met de deur huis te vallen, Rohda’76 1 deed uitstekende zaken op deze zaterdag. Door zelf met duidelijke cijfers te winnen van Oegstgeest en de gelijken spelen van de concurrenten heeft Rohda’76 1 de derde plaats overgenomen. Met nog twee wedstrijden te gaan, beloofd het een spannende strijd te worden welke teams er aan de nacompetitie mee gaan doen. In totaal werden er 30 wedstrijden gespeeld, waar er 16 van werden gewonnen , 11 maal was er een verlies en er waren drie gelijken spelen die alle drie in 2-2 eindigde. We maakte 95 doelpunten en we kregen er 73 tegen.

In een uitstekende wedstrijd versloeg Rohda’76 1 met 4-0 Oegstgeest 1 met drie doelpunten van Tim v/d Werf en één doelpunt van Chris Nap. Rohda 3 speelde met 2-2 gelijk tegen Alphia 3. Rohda 5 speelde met de zelfde cijfers gelijk tegen BVCB 5. Rohda 6 won knap met 3-1 de uitwedstrijd van Aarlanderveen 3. Het zevende elftal won met 2-1 van SDV 10.

Van alle standaard teams bij de jeugd was er alleen een gelijkspel van de C1 tegen Spirit C2 het werd 1-1. En de enige overwinning kwam van de D1 die met 3-0 wonnen van SVS D1.
Met nog drie wedstrijden te gaan heeft de D1 nog één punt nodig om het kampioenschap binnen te halen in de 1e klasse. Dat zou as zaterdag al kunnen gebeuren in de uitwedstrijd tegen ASW D1, deze wedstrijd begint in Waddinxveen om 11.00 uur.

Een prima voorstelling van Rohda’76 1, met 4-0 werd er gewonnen van Oegstgeest 1.
Het zijn vaak de spitsen die op de foto komen, deze week een foto van  rechtsachter Stefan v Daalen die wederom weer een sterke wedstrijd voetbalde.

R1 20 apr 13

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>> 

Pupil van de week was Remco v Veen speler van de E3

Pupil Remco v veen

Om alle foto’s te kijken van Remco Klik hier >>>
 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie