Home » Zaterdag 6 april : De cijfers en foto’s
R1 6apr 13

Zaterdag 6 april : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 7 april 2013 | Nieuws

Zaterdag werden er onder het genot van een aardig lentezonnetje 30 wedstrijden gespeeld, daarvan werden er 16 van gewonnen – negen keer werd er verloren en er waren 5 gelijke spelen. We maakte 71 doelpunten en we kregen er 65 tegen.

Rohda 1 speelde voor de tiende keer gelijk, deze keer werd het 1-1 tegen koploper Floreant. Ondanks dat de 1-1 een beetje teleurstellend werd ontvangen, kunnen de mannen terug kijken op een uitstekende wedstrijd
Rohda 2 deed uitstekende zaken door met 4-1 te winnen van kampioen WDS 2. Rohda 2 staat nu op de tweede plaats en heeft de eerste plaats in de derde periode overgenomen.
Rohda 3 verllor kansloos met 4-0 van WDS 3 . Rohda 4 pakte een 1-0 overwinning op ARC 11.
Rohda 5 speelde een bijzondere wedstrijd tegen Be Fair 6, de eerste 35 minuten werden gefloten door Ron Boszhard van Zappsport. Hij werd langs de kant geadviseerd door toparbiter Kevin Blom. Hiervan zijn opnames gemaakt en zijn as zaterdag te zien bij Zappsport. Rohda 5 won trouwens met 2-1

Rohda 6 werd met 7-0 verslagen door Gouda 3. Rohda 7 won met 4-2 van Soccer Boys 7.

Rohda A1 speelde met 1-1 gelijk tegen UNIO A1. Rohda B1 verloor met 2-0 van Alphen B1. Rohda C1 pakte een mooie 3-1 overwinning op Woerden C2. Rohda D1 blijft koploper in de 1e klasse door een mooie 3-1 overwinning op Bergambacht D1.

Kort ingezonden bericht :

Na een verlies vorige week met 1-5 tegen Berkel F7 moesten de meiden van MF4 deze week uit tegen Moordrecht F5.  De mannetjes van Moordrecht begonnen sterk en stonden bij rust met 1-0 voor. Na rust wisten onze meiden zich te herpakken en wonnen uiteindelijk op inzet met 1-2. Goed gedaan, meiden!

Rohda 1 speelde een uitstekende wedstrijd tegen koploper Floreant 1, het werd 1-1 in Boskoop