IMG 4312 800x600

Bedankt Cyrille, Hanneriet & Ron

Door Beheerder | 9 mei 2013 | Nieuws

Afgelopen maandag hebben spelers en speelsters van de E3 en D5M op een mooie wijze alvast afscheid genomen van hun leiders die aan het einde van het seizoen gaan stoppen als leider van de Rohda’76 jeugd . Dit deden ze door middel van een oefenwedstrijd tegen elkaar te spelen .

De wedstrijd stond onder leiding van de jarige Lucas Gans , die op deze dag 50 jaar is geworden.

Na de warming up gingen de teams nog even terug naar de kleedkamers om vervolgens samen met de scheidsrechter het veld te betreden.

En vervolgens in een mooie line up de supporters van beide teams te begroeten.

Na een aftastend begin probeerde de jongens van de E3 de meisjes van de D5M vast te zetten op hun eigen helft dit ging vrij moeizaam dit kwam mede doordat de jongens te vaak het duel met de meiden opzochten die fysiek sterker zijn dan de jongens.

Toch was het Wessel van de Have die de scoren opende voor de E3 door afgevallen bal op te pakken en van een meter of tien raak te schieten.

De meiden van de D5M lieten zich zeker niet van de wijs brengen en zochten de aanval op het duurde ook niet lang of de meiden kwamen op 1-1.

Na de gelijkmaker hadden de jongens het moeilijk en hadden moeite om een aanval op te zetten .

De meiden wilde door drukken maar de jongens hielden stand .

Tien minuten voor rust kregen de jongens de grip op de wedstrijd steeds meer terug en kregen zelfs een paar grootte kansen op 2-1 maar de 1-1 bleef tot de rust staan.

Na de limonade hadden de jongens de wedstrijd onder controle en voerde af en toe de druk aardig op maar de paar kansen die ze kregen konden ze niet verzilveren.

De meisjes loerde op de counter en af en toe kwamen ze er gevaarlijk uit maar tot kansen kwam het niet meer.

Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was het tijd voor de bedankjes.

Wijno had mooie woorden over voor Cyrille , Hanneriet en Ron voor hun inzet voor de jeugd van Rohda’76.

En kregen van de club twee mooie taarten en een bosje bloemen voor hun bewezen diensten.

Ook werden zij door hun team nog even in het zonnetje gezet.

Voor Lucas was er ook nog een mooi cadeau van zijn Rohda vrienden en boden hem een mooie scheidsrechtershirt aan voor zijn 50ste verjaardag.

Ik denk dat dit een hele mooie geslaagde avond was en dat Cyrille ,Hanneriet ,Ron en Lucas dit niet zullen vergeten.