0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Eén punt scheidt Rohda’76 van nacompetitie

Eén punt scheidt Rohda’76 van nacompetitie

Door Beheerder | 5 mei 2013 | Nieuws

In de laatste competitiewedstrijd heeft Rohda’76 aan één punt voldoende om zich te verzekeren van een ticket voor de nacompetitie. Via dat podium valt een plaats te verdienen in de tweede klas. Geen eenvoudige opgave om die toegift te bereiken, want DWO komt naar Bodegraven. De Zoetermeerders hebben slechts één punt minder dan Rohda’76 en maken ook nog kans op een verlenging van het seizoen. Beide teams wonnen de voorlaatste wedstrijd. DWO met 2-1 van Floreant. Rohda’76 kende geen enkele moeite met Haagse Hout, de nummer laatst van de ranglijst, 0-4. Het overwicht onderstreepte Rohda’76 met een succesvolle uithaal van Arnoud Troost, 0-1. In de tweede helft ondervond Rohda’76 helemaal geen noemenswaardige tegenstand meer. Een eigen doelpunt betekende 0-2. Wim van der Neut, teruggekeerd na een lange tijd van blessureleed, prikte de 0-3 binnen. Tot slot maakte invaller Dick van Dam het kwartet vol, 0-4. De allesbeslissende wedstrijd tegen DWO op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur.

alt 

Arnoud Troost (in het rood) staat op het punt de 0-1 binnen te schieten. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie