0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Koudekerk 2 – ROHDA’76 2
wedstrijdverslag 4

Koudekerk 2 – ROHDA’76 2

Door Beheerder | 7 mei 2013 | Nieuws

Op Zaterdag 5 Mei 2013, stond de wedstrijd Koudekerk 2 – ROHDA’76 2 op het schema. Het is een belangrijke wedstrijd, de periodetitel kon nog worden gewonnen om nacompetitie te kunnen spelen. Al met al moest deze wedstrijd gewoon gewonnen worden. Bekend was dat de tegenstander een stuk zwakker dan ons team, Koudekerk staat namelijk in de middenmoot.

 

Om 12:00 uur werd de aftrap genomen, dit gebeurden in de volgende opstelling:

 

Doelman: Bart Kastelein

 

Verdediging: Patrick hans – Martin Lok – Marius Rijsbergen – Jan van Dam

 

Middenveld: Koen Laurens – Niels Uithol – Wouter Francken

 

Aanval: Joel Branger – Baruch Bouwman – Roel Weerheim

 

Wissels: Jaap van Dam – Maarten Frous – Ruben Oskam – Luuk Laurens.

 

De eerste 10 minuten starten wij fel en werden er ook een aantal grote kansen gecreëerd, wat helaas nog niet uit kwam in een doelpunt.

In de 1e helft was het Baruch Bouwman die de 0-1 op zijn naam wist te schrijven, weliswaar werd in eerste instantie zijn schot geblokkeerd door de doelman maar in 2e instantie was de rebound een piece of cake voor de topscoorder van Rohda’76.

 

Koudekerk is eigenlijk nooit in de wedstrijd gekomen omdat wij er goed en fel opzaten er werd constant druk gezet op de tegenstander, dit werd ook beloond door de 0-2 die gemaakt werd door Koen Laurens, de assist kwam van Roel Weerheim die een fantastische corner voor gaf, de afronding was erg fraai.

 

De 0-3 kwam wederom van Koen Laurens die inmiddels gewisseld heeft van plek met Joel Branger. De bal werd mooi voorgegeven door…… iedereen mistte de bal maar daar kon Koen mooi van profiteren en schoot hem snoeihard in de verre hoek. Keeper was kansloos!

In de 2e helft is Maarten Frous er ingekomen voor de nog herstellende Marius Rijsbergen, en niet veel later werd ook Koen Laurens gewisseld voor Jaap van Dam. De 2e helft was niet echt heel best het was natuurlijk ook al een gespeelde wedstrijd. 20 min voor tijd, werden er nog 2 fitte spelers ingebracht, Ruben Oskam kwam voor Roel Weerheim in de plaats, en Luuk Laurens voor Jan van Dam. Na het inbrengen van deze twee spelers werd de nieuwe spits Ruben Oskam nog beloond met een doelpunt na een fantastische assist te hebben gekregen van Luuk Laurens die op kwam stormen als rechts back.

De eindstand werd 0-4 in het voordeel voor Rohda’76. We hebben met zijn alle een mooi seizoen gehad, in de mannen Zaterdag reserve ( A cat) 2 3e klasse c. We zijn beland op de 2 plaats met 48 punten, maar liefst met 60 doelpunten voor en maar 27 doelpunten tegen! Het allerbelangrijkste is dat we nu nacompetitie spelen.

Zaterdag staat gelijk de wedstrijd tegen Berkel op het schema voor de nacompetitie KNALLEEN BOYZZ!

Luuk Laurens

wedstrijdverslag 4

 

 

 

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie