0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda F4M onderuit tegen Soccer Boys F6 / E6
voetbal7

Rohda F4M onderuit tegen Soccer Boys F6 / E6

Door Beheerder | 7 mei 2013 | Nieuws

De meiden van MF4 speelden thuis tegen Soccer Boys F6, die met een héél ander team kwamen dan drie weken terug toen we uit tegen hun speelden. Van de mannen van Soccer Boys hadden 3 van de 7 spelers óf spinazie gegeten en waren ineens een kop groter geworden, óf ze hadden het niet goed gelezen en E6 speelde de wedstijd in plaats van F6. Hoe dan ook: onze meiden stonden bij rust met 0-2 achter en verloren uiteindelijk kansloos met 0-4. Jammer, want dit is de eerste nederlaag na een mooie reeks overwinningen. Één lichtpuntje: Omdat Soccer Boys pas later is toegevoegd aan de competitie, telt deze wedstrijd niet mee in het einklassement. Pffffffffffff. Zaterdag 11 mei spelen de meiden een toernooi bij RVC in Reeuwijk-Dorp.

***

Met vriendelijke groet,

Rob Barendrecht

voetbal7


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie