Home » Rohda F6 – TOGB F17
F6 11 mei 13

Rohda F6 – TOGB F17

Door Beheerder | 15 mei 2013 | Nieuws

Zo aan het einde van het seizoen kregen we vandaag TOGB F17 op visite. Met de vorige wedstrijd tegen TOGB nog vers in het geheugen (welke we met een 0-4 winst hadden afgesloten) waren we benieuwd of we dit kunststukje opnieuw konden herhalen.

Met Jens Zaal als nieuwe speler, en tevens zijn eerste wedstrijd voor F6, begonnen we om 08:30u de wedstrijd. Na een paar minuten spelen was het Justin welke na een schot de doelpaal trof. Dit beloofde wat voor de rest van de wedstrijd maar niets was minder waar……

We waren zeker aan elkaar gewaagd maar na ongeveer 17 minuten was het TOGB welke de score opende (0-1). Niet veel later was het wederom TOGB welke het doel vond en de ruststand op 0-2 bracht.

Na de limonade was het Jochem welke bijna de ‘nul’ voor Rohda wegwerkte maar het was TOGB welke 2x achtereenvolgens wist te scoren (0-4).

De mannen lieten de moed niet zakken en na ca. 18 minuten waren het Jochem, Jonathan en Jorrit welke met z’n drieën op de doelman af gingen. In eerste instantie was het Jochem welke jammer genoeg de lat raakte maar in de rebound was het Jorrit welke de ‘nul’ wegwerkte en voor de 1-4 zorgde. TOGB liet dit niet op zich zitten en scoorde vervolgens de 1-5.

Na de spelhervatting kreeg Jochem de bal en na een spurt vanaf de middellijn zorgde hij voor het 2e doelpunt voor Rohda. De mannen bleven aandringen en aan het einde van de wedstrijd bracht Jonathan de eindstand op 3-5

Mannen wederom een leuke wedstrijd. Op naar de volgende wedstrijden !!