0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 houdt zicht op tweede klas

Rohda’76 houdt zicht op tweede klas

Door Beheerder | 12 mei 2013 | Nieuws

Het seizoen kan voor Rohda’76 nog een gouden randje krijgen. De Bodegravers plaatsten zich voor de nacompetitie. Via die toegift valt er promotie af te dwingen naar de tweede klas. Dan moeten de mannen van Koos Disseldorp afrekenen met twee ploegen die ook lonken naar het tweedeklasserschap. Dat gebeurt beide keren via een uit- en thuisbeurt. Komende zaterdag 18 mei speelt Rohda’76 thuis. De naam van die tegenstander wordt pas in de loop van de week bekend.

Rohda’76 had in de laatste wedstrijd voldoende aan één punt. Net als tegenstander DWO. De Zoetermeerders mogen ook proberen via het bekende achterdeurtje te promoveren. Van een zogenaamde salonremise wilde Disseldorp niet weten. ,,Zeker voor de rust waren wij de bovenliggende partij en kwamen verdiend op een 1-0 voorsprong,’’ analyseert Disseldorp de cruciale partij. Rohda’76 nam de leiding via aanvoerder Tim van der Werf. Die verzilverde een strafschop. De gasten antwoordden nog voor de wissel van speelhelft. Daar ging een ongelukkig moment van doelman Jeroen Kok aan vooraf, 1-1.

In de tweede 45 minuten scoorde invaller Ruben Oskam, maar de arbiter keurde zijn treffer om onduidelijke redenen af. ,,Daarna kon je zien dat beide ploegen met een gelijk spel tevreden waren,’’ kijkt Disseldorp terug. Overigens zouden zijn volgelingen zich bij een nederlaag ook hebben geplaatst voor de nacompetitie. Dat had te maken met het onverwachte verlies dat concurrent Roodenburg leed. En zo kunnen de spelers van Rohda’76 de komende weken hun vertrekkende trainer een passend afscheidscadeau aanbieden waar ze zelf ook veel plezier van hebben.

alt

Jaap Veldhuijzen duikt gevaarlijk op voor het doel van DWO. Joël Branger kijkt van een afstandje toe.
Foto: Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie